Rakkautta, anarkiaa sekä vähän Rzeczpospolita Polska ja Latvijas Republika

LET US GO

Päristyksiä, viirejä ja vilkkuvia valoja!

Tässä tulee menovinkki tulevalle viikonlopulle Helsinkiin.

Meidän leffa Labyrintti (linkki traileriin ei jostain syystä toimi, mutta jos kirjotat Googleen "labyrintti vimeo" niin sieltä näkyy) on tän viikon sunnuntaina 22.9 mukana Rakkautta & Anarkiaa leffafestareilla Helsingissä. Näytös "Suhteita ja Salaisuuksia" alkaa Dubrovnikissa Eerikinkadulla 18.45 ja siellä sä voit nähdä mut, puhuvan kissan ja kaks ihanaa poikaa valkokankaalla. 

Näytöksen jälkeen on lisäks Q&A tilaisuus, jossa meitä leffojen tekijöitä on kertomassa elokuvanteosta. Tai mun tapauksessa varmaan venkoilemassa ja punastelemassa siellä :D

Lisäksi tässä yhteydessä on myös kätevää kertoa, että pari viikkoa sitten me voitettiin tällä elokuvalla Reikäreuna leffafestarin toinen pääpalkinto ja yleisöäänestys sekä ens kuussa ollaan mukana Riga International Film Festivaleilla ja Varsovan filmifestivaaleilla kilpailemassa kansainvälisessä sarjassa. Ainiin ja Saksassa Osnabrückissa.

Että siinäpä uutisia ja linkkejä kerrakseen!

En mitenkään vois olla enempää ylpeä näistä jutuista ja siitä, että saan olla mukana tässä tiimissä. Mä tiedän, että Suomessa ei varmaan sais kehua omia juttujaan mutta ei kiinnosta hahaa. Mä en jaksa sellasta, että joku tekee jotain siistiä ja sit pitäis olla vaan että "nojoo ei tää nyt mitään ja tää nyt on vaan tällanen..." 

Hitot mitään tollasta! Mä oon ainakin fiiliksissä että meidän leffat menestyy, koska ei ne synny mitenkään itestään tosta noin vaan. 

Että nähään ehkä festareilla! 

X Kaisa

Kommentit

Nella
Nellancholia

Jee! Hyvä Kaisa!

Let us go
LET US GO

whoop! <3 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.