Rakkautta, anarkiaa sekä vähän Rzeczpospolita Polska ja Latvijas Republika

Päristyksiä, viirejä ja vilkkuvia valoja!

Tässä tulee menovinkki tulevalle viikonlopulle Helsinkiin.

IMG_1760.jpg

IMG_1763.jpg

Meidän leffa Labyrintti (linkki traileriin ei jostain syystä toimi, mutta jos kirjotat Googleen ”labyrintti vimeo” niin sieltä näkyy) on tän viikon sunnuntaina 22.9 mukana Rakkautta & Anarkiaa leffafestareilla Helsingissä. Näytös ”Suhteita ja Salaisuuksia” alkaa Dubrovnikissa Eerikinkadulla 18.45 ja siellä sä voit nähdä mut, puhuvan kissan ja kaks ihanaa poikaa valkokankaalla. 

Näytöksen jälkeen on lisäks Q&A tilaisuus, jossa meitä leffojen tekijöitä on kertomassa elokuvanteosta. Tai mun tapauksessa varmaan venkoilemassa ja punastelemassa siellä 😀

Screen shot 2013-09-18 at 1.50.44 PM.png

Lisäksi tässä yhteydessä on myös kätevää kertoa, että pari viikkoa sitten me voitettiin tällä elokuvalla Reikäreuna leffafestarin toinen pääpalkinto ja yleisöäänestys sekä ens kuussa ollaan mukana Riga International Film Festivaleilla ja Varsovan filmifestivaaleilla kilpailemassa kansainvälisessä sarjassa. Ainiin ja Saksassa Osnabrückissa.

Että siinäpä uutisia ja linkkejä kerrakseen!

En mitenkään vois olla enempää ylpeä näistä jutuista ja siitä, että saan olla mukana tässä tiimissä. Mä tiedän, että Suomessa ei varmaan sais kehua omia juttujaan mutta ei kiinnosta hahaa. Mä en jaksa sellasta, että joku tekee jotain siistiä ja sit pitäis olla vaan että ”nojoo ei tää nyt mitään ja tää nyt on vaan tällanen…” 

Hitot mitään tollasta! Mä oon ainakin fiiliksissä että meidän leffat menestyy, koska ei ne synny mitenkään itestään tosta noin vaan. 

Että nähään ehkä festareilla! 

X Kaisa

kulttuuri suosittelen leffat-ja-sarjat tyo
Kommentit (2)
  1. Jee! Hyvä Kaisa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *