Aloittelevan bloggaajan ajatuksia

Kolmas päivä (damn, jos saisin itseni pidettyä ruodussa, olisin jo päivässä 5!), but who counts 😉  Eilinen meni taas pienessä sunnuntaijumissa, vaikka aloitinkin aamun poikkeuksellisen aikaisin ystäväni kanssa aamupalatreffeillä ( mitä mahtavin idea motivoida itsensä ysin jälkeen sängystä ylös!) kello 9.30. Pahemmin en kylläkään treffeille laittautunut, mutta eiköhän sunnuntaisin ole lupa ottaa vähän rennommin. Croisanteilla ja mustikkapiirakalla täytetyllä masulla(buffetaamiaisissahan parasta on kaikki makeat ”jälkkärijutut” ja mulle kaikki pekonit sun muut ”kunnolliset” ruoat on ihan toisarvoisia) oli hyvä loikoilla loppusunnuntai, ja vaikka kovasti yritinkin tehdä kaikkea hyödyllistä niin kauhean pitkää listaa ko asioista ei eilisen aikana kertynyt.  Aamupalan lisäksi päivän kohokohdaksi nousi tyhjässä leffasalissa poikaystävän kanssa hihitellen katsottu Ei Kiitos-elokuva. Kirjan lukeneena tiesin abut mitä odottaa ja mielestäni elokuva toimi erittäin passelina sunnuntai-illan viihteenä. Nauratti. Ja jos ei muuten, niin ihanat kesämaisemat saivat tämänkin talven synkkyyden väsyttämän mielen haaveilemaan keväästä ja kesästä ja uusista mahdollisuuksista. Elokuvan tuoma kesäinen mielentila toimi hyvänä boostina lähitulevaisuuden suunnitelmille, jotka päivä päivältä alkavat hahmottua selkeämmin. Vielä ollaan kuitenkin aivan lähtöruudussa, suunnitelu- ja haaveilutasolla, mutta on mahtavaa huomata kuinka pienet suunnitelmat ja päätökset vähitellen saavat aikaan lisää ideoita ja intoa. Pitää vain aloittaa. 

eikiitos.png

Tänään oli taas jotenkin ihana avata blogi ja kirjotella tänne. Ja toisin kuin tällä hetkellä vaikuttaa, tarkoituksena on tehdä tästä blogista kauniilla kuvilla ja iloisilla jutuilla täytetty inspiraation lähde. Kuten monet meistä, olen todella addiktoitunut instagramin käyttäjä. Voisin selailla siellä kauniita inspiraatiokuvia päivät pitkät kyllästymättä. Pohdin myös kuinka upeaa olisi jos saisi työkseen kerätä joka päivältä kollaaseja päivän inpsiroivimmista instagram- kuvista. Kyseistä pestiä tuskin löytyy, mutta ideaahan voisi jalostaa täällä blogissa, hmm 😉 Sama juttu monien blogien kanssa; voin lukea ja surffailla tunteja ihania blogeja ja uppoutua täysin niiden maailmaan ja haaveilla omasta blogista jossa voisin jakaa tätä innostusta ja haluani inspiroitua ja toivonmukaan myös inspiroida muita. Kuten näkyy, vielä ollaan kaukana kauniilla kuvilla ja loistolla varustetusta blogista, mutta alku kai tämäkin. Tänä päivänä blogien taso alkaa olemaan jo niin huima, että myös aloittelijoiden blogeilta vaaditaan paljon enemmän kuin esimerkiksi neljä vuotta sitten. Toisaalta blogin pitäisi kuitenkin lähteä bloggaajasta itsestään, sisältää tasan niitä juttuja jotka ovat juuri minulle sellaisia mitä haluan jakaa ja mistä haluan kirjoittaa, joten blogimaailman tason ei sinäänsä pitäisi rajoittaa ketään aloittamasta blogia.  Uskon, että menestyvien ja parhaiden blogien salaisuus on siinä että ne ovat aitoja, eivätkä yritä matkia mitään tai ketään. Niistä välittyy bloggaajien kiinnostus ja intohimo. Niissä on jotain uniikkia, mutta kuitenkin sellaisa mihin meistä monet voivat samaistua. Samalla ajatuksella haluan yrittää kasvattaa omaakin blogiani: olla oma itseni ja tuoda intohimoni ja intoni muodista, kauneudesta, hyvinvoinnista, blogeista ja unelmien toteuttamisesta parhaalla mahdollisella tavalla esiin. Vinkit ja kommentit matkan varrella ovat enemmän kuin tervetulleita!

pinterest1.png

Mielestäni blogeissa ja bloggaamisessa parasta ovat kuvat. Jos kuvat ovat kauniita ja inspiroivia, tekstillä ei ole niin suurta painoarvoa. Kuten sanottu, RAKASTAN inspiroivia kuvia, voisin melkeimpä elää niillä. Edellä vilauttamani idea instagramkuvakollaaseista ei tunnu yhtään hullummalta, ehkä se olisi hyvä askel tuoda kuvia tänne omaan blogiin? Tai sitten pitää vain rohkaistua ja jakaa omia kuvia. Opetella ottamaan juuri sellaisia kuvia jotka inspiroivat minua. Vielä kun pohdiskelen tarkemmin blogin tulevaisuuden kuvitusstrategiaa, halusin kuvittaa tätä postausta edes jotenkin ja mietin mistä nappaisin postaukseen sopivia kuvia lainaksi. Mieleeni tuli Pinterest , joka on ideana ja palveluna minulle blogien kautta erittäin tuttu, mutta jonne en ole koskaan saanut aikaiseksi avattua omaa tiliä. Asiaan tuli saman tien muutos ja voi veljet, tiedänpähän missä tämän naisen seuraavat tunnit vierähtävät. Nyt pinnailemaan! 

pinterest3.png

 

xx,

C

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *