Muotiviikkomaniaa ja identiteettikriisejä

Tällä viikolla olen

1) Haaveillut osallistumisesta Tukholman muotiviikoille ja kahlannut läpi kaikki mahdollisest blogit ja instagramtilit aiheen tiimoilta. Etenkin P.S I Love Fashion-blogin Lindan kuvat Hunkydoryn näytöksestä he-rättivät suurta ihastusta. 

hunkydory_lindajuhola2_0.jpg                                                                 Kuva täältä

2) Rakastunut vielä palavammin Hunkydoryyn nähtyäni kaikki ne ihanat turkisunelmat ja hyöhenen keveät silkkipaidat, joita esiteltiin alkuviikolla Tukholman muotiviikoilla ja joita on nyt hehkutettu yhdessä jos toisessakin blogissa ja Instagramissa. 

hunkydory_lindajuhola1_0.jpg                                                                   Kuva täältä

3) Tehnyt listoja ja suunnitelmia muutoksista omassa elämässä ja siitä kuinka ne toteutan.

4) Potenut erittäin vaikeaa identiteettikriisiä ”uuden” ja ”vanhan” elämäni välillä. Miksi ne ensimmäiset askeleet vastakkaiseen suuntaan ovatkin aina niin vaikeita?

5) Kadehtinut terveellä tavalla ihanaa ja rakasta ystävääni joka sai gradunsa valmiiksi ennätysajassa ja päättänyt, että ensi viikolla alan toden teolla viimeistelemään omaanikin.

6) Pohtinut kuinka paljon raha ratkaisee elämässä.

7) Unelmoinut ammatista ja tulevaisuudesta muodin ja kauneuden parissa.

 

Kuten aina keväisin ja syksyisin, muotiviikot pyörähtävät hulinalla käyntiin,eikä kukaan muotia seuraava voi välttyä näytöksissä kävijöiden hehkutuksilta ja toinen toistaan upeammista kuvapläjäyksiltä suoraan catwalkien katveesta. Lienee jokaisen muoti-intoilijan unelma päästä muotiviikkojen sykkeeseen, muotiammattilaisten keskelle, seuraamaan toinen toistaan upeampia näytöksiä ja pressitilaisuuksia sekä jakamaan tunnelmia niin blogissa kuin instagrammissakin. Ja tietenkin bongaamaan upeaa näytösmuotia. Täällä on ainakin tällä viikolla keskitytty haaveilemaan muotiviikoille osallistumisesta, mietitty kuinka upeaa olisi tehdä uraa muodin ja kauneuden parissa ja kuinka luontaisesti intohimo kyseisiin asioihin minulta löytyy. Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä vaihtaa mieltä, todeta että tähän astinen ”unelma-ammattini” ei olekaan enää se mikä se oli vielä muutama vuosi sitten ja navigoida uudelleen. Niin kauan kuin löytyy into ja halu tehdä jotakin tiettyä asiaa niin just go for it! Keinoja löytyy aina, vaikka se helpolta ei tuntuisikaan. Uskon, että elämän tarkoitus on kuitenkin löytää onni ja ilo siitä mitä joka päivä tekee ja jos tiedät sen löytyvän jostain ihan muualta kuin siitä mihin olet tottunut niin silloin ei auta muu kuin ottaa riski ja hypätä tuntemattomaan. Kokeilla. Olla rohkea. Elää. 

Tässä uranvaihdon murroksessa ja blogin ensiaskeleiden lomassa on ollut upeaa huomata kuinka vuosi vuodelta suomalaisbloggaajien edustus kansainvälisillä muotiviikoilla ja -tapahtumissa on kasvanut ja kuinka moni on työllistynyt bloginsa kautta. Monia blogeja alusta asti seuranneena voi vain nostaa hattua bloggaajien ja blogien huikealle menestykselle ja kovalle työlle jota heistä jokainen on tehnyt päästäkseen asemaan jossa ovat nyt. Upeaa siitä tekee myös se, että he ovat elävä todiste siitä, että olemalla oma itsensä, tekemällä juuri sitä mitä oikeasti haluaa sekä näkemällä vaivaa oman onnensa  eteen ja uskomalla itseensä voi itsensä löytää mitä upeimpien mahdollisuuksien keskeltä. Ainakin minulle ihmisten omalla työllä ja uskolla hankittu menestys on todella inspiroivaa ja aioin jatkossakin inspiroitua kaikista upeista tämän päivän muotiammattilaisista, jollainen toivon itsekin joskus olevani. Ainakin aion tehdä töitä sen eteen, olla oma itseni ja katsoa, miten palaset loksahtelevat paikkalleen tässä palapelissä. 

 

*Postauksessa käytetyt upeat kuvat on lainattu yhden all time favorite bloggaajani Lindan P.S. I Love     Fashion – blogista.  Parempaa esimerkkiä  inspiroivasta ja kovalla työllä menestyksensä ansainneesta bloggaajasta saa etsiä. 🙂

xx,

C

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *