EKA!

Vihdoinkin sain aikaseksi luoda oman blogin ja naputella tämän ekan postauksen. Naputteluksi tätä kyllä voi kutsuakin! Kirjoitan tätä  nimittäin puhelimella. Mulla on kaksi läppäriä, yks jenkkiasetuksilla ja toinen portugaliksi. Siihen yhteen sain liitettyä suomi-näppiksen, mutta yhtäkkiä en enää pystynytkään kirjautumaan Lilyn sivustolle. Toisesta puuttuu äät ja ööt.

Mun on pitänyt aloittaa oma blogi jo ajat sitten, mutta en koskaan saanut aikaiseksi. Nyt, tällaisena sateisena päivänä vihdoin rohkenin. Olen aina tykännyt kirjoittaa ja tällä hetkellä kirjotan omaa kolumnia suomalaiseen sanomalehteen. Blogeja olen seurannut jo vuosia, mutta tänä päivänä en ole enää löytänyt niin kiinnostavia uutuuksia, joihin koukuttua. Paitsi tietysti IHANAN Eeva Kolun Kaikki mitä rakastin! Eevan blogi on tyynnyttänyt mun koti-ikävää ja sitä haikeutta, jota joskus koen, kun en voi kenenkään kanssa jutella suomeksi tässä mun nykyisessä elämässä, jos unohdetaan whatsappit ja muut Suomeen porukoiden ja ystävien kanssa. Ehkä Eevan päätös lopettaa bloginsa aktiivinen päivittäminen, sai mut ryhtymään tuumasta toimeen. Tulen kirjoittamaan letters back homea itselleni ja heille, joita mun kirjeet jollain tavalla koskettavat. Musta tuntuu vahvasti siltä, että elän juuri elämäni parhaita hetkiä, joten pitäähän nämä nyt jotenkin taltioida, etteivät jää unholaan.

Blogin sisältö tulee olemaan yllätys myös itselleni! Katsotaan, mistä innostun kirjoittamaan. Uskallan kuitenkin luvata, että hyvä ruoka, matkat, sisustusjutut ja myös vaatteet ja tennarit tulee olemaan kiinteä osa mun postauksia. Tämä on kai nyt sitä lifestylea? 

Puhelimen akku alkaa vedellä viimesiään niin tämä eka postaus saa nyt luvan jäädä tähän 😀

Tervetuloa Letters back homeen! Nähdään taas pian 🙂

Halauksin Lotta 

 

ps. Blogin ja tämän postauksen ulkoasut on vielä aika köykäsiä, kun en ole oppinut vielä käyttämään näitä juttuja. Toivottavasti harjoitus tekee mestarin!

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *