Mitä revitympi, sitä parempi

IMG_5461.JPG

Olen siis ihan ”in love” näihin revittyihin farkkuihin! En voi pysyä erossa revityistä farkuista. Olen jo tässä jonkin aikaa käynyt läpi vaateliikkeitä ja nettikauppoja, mutten ole löytänyt tarpeeksi revittyjä. Muutenkin usein valmiiksi revityt farkut ovat kalliimpia kuin ehjät. Olen katsellut netistä jokapuolelta kuvia kunnolla revityistä farkuista, jonka jälkeen inspiroiduin.

PicMonkey Collage.jpg

IMG_5532.JPG

 

Alkoi ärsyttää, kun mistään ei löydy juuri sellaisia revittyjä farkkuja, joita olen halunnut. Sitten sain älynväläyksen, että kaivan kaapistani jo vähän revityt farkut, joista teen entistäkin revitymmät. Katselin hetken Youtubesta videoita, joissa revittiin farkkuja. Olin flunssassa pari päivää, joten mulla oli aikaa väsätä näitä farkkuja. Leikkelyä, nyppimistä, hiekkapaperilla hinkkaamista ja vihdoin parin päivän kuluttua sain haluamani lopputuloksen. 

IMG_5493.JPG

Olen aika varma, että nämä farkut tulevat olemaan yksi lempi vaatekkappaleistani. Jaksoin nähdä vaivaa, mutta nyt olen tyytyväinen. Mitä revitympi, sitä parempi! 

 

Kommentit (2)
  1. Kivat!! Mä satuin löytämään kirpparilta 3e aivan huikeet tollaset revityt! 😀

    1. Kiitos! 🙂 Kivaan hintaan oot löytöny, itse oon tosi huono lähtemään kirpputoreille kun tuntuu ettei täällä päin kirppareilta löydy mitään 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *