Sopimuksen purkaminen?!

Guess who’s back!

Back again… Oon pitänyt aika hiljaiseloa nyt viime hetket ja nyt olen back in business, suoraan sopimus hvetin keskeltä!

Ihmiset hyvät, jos voitte – ja voittekin – välttää julkisuutta ja sen mukana tuomia haittapuolia, niin tehkää niin! Älkää antako median viedä teidän kasvoja ja kusettaa teitä. Älkää lähtekö -mihinkään- sopimusvippaseihin mukaan….Ennen kuin olette pyöritelleet asiaa mielessänne tarpeeksi kauan (eli vielä kolmesti senkin jälkeen), miettineet mahdolliset seurauksen ja sen, että lehdet tahtoo vain teidän kasvot – ja persposket – 🙂

Olen nyt kolme viikkoa taistellut *toimituksen kanssa, julkaistaanko mun kuvia vai ei.. Sain juuri aamulla kuulla, että lehdet ovat jo painettu ja minulle tulisi satojentuhansien eurojen korvausvaatimukset, jos lehdet enää vedettäisi pois? Enää? Missä vaiheessa minulle annettiin vapaus ENÄÄ valita kuvien lopputuloksen näkemisen jälkeen perua koko hässäkkää? Ei missään. Ja nyt jos niin haluaisin, niin mulle tulisi parin omakotitalon verran velkaa…? Öh, voisinko naurettavampaa enää keksiä?

Ihmiset ovat, mitä ovat ja harmi vain usein tavoittelevat vain omaa etuaan.

Olen itkenyt silmät päästäni, viettänyt valvottuja öitä, ENKÄ ole kehdannut puhua asiasta oikein kellekkään… KYLLÄ – olin *kuvauksissa, ja osassa kuvia esiinnyn aika ilkosillaan, oliko näin tarkoitus käydä? Only God knows.. Mun pää on ollut aivan hajoamispisteessä.. Enhän mä herranjumala kuvausten aikana nähnyt siinä kuvattavana ollessa, millaisia kuvia musta tuli ja tottakai toimitus poimi ’kirsikat päältä’.

Mä olen taistellut median kanssa, oman pääni kanssa…. Mitä vielä? Sallikaa mun arvata *tulevasta kirjoituksesta, oisko ylläri taas jauhataan Joukosta, hmh Benistä..’Nyksästä’? 😀 C’moon! ’Diivaprinsessa’. Joo, varmaan vaikuttaa, mutta ei mun tarvitse olla joka helkutin asiaan kyllä kyllä. Ihan mitä vain, joo poseeraan vaikka reva hemmetti sentään kameraa kohti!

Mä koitan nyt järkeillä tän asian päässäni, mutta se on niin mahdotonta, siis ehkä mua eniten ottaa koko asiassa pannuun se, ettei *toimituskessa ole kuin yksi ihminen, joka osaa keskustella ja ottaa oikeasti muidenkin tunteet ja mielipiteet huomioon. Okei, tulihan niistä kuvista hienoja, en mä sitä! Mutta herraje! Kun olin käynyt kuvauksissa mulle ei annettu mitään infoa, ei mitään… Siis ei vastattu kysymyksiin, ei mitään. Hope so edes palkkio mahd löytää oikeaan osoitteeseen.

Mun kirjoituksesta tuli aika törkyinen, mutta for real, mä tiedän, että mulle on satamassa paskaa niskaan muutenkin. So who even cares! I don’t

Olipa ihanaa ja helpottavaa päästä avautumaan. Finally..

photo_00072.jpg

 

No mutta, kiitos *, pääsen vihdoin laskuistani eroon! YEPEE

xoxo, JLu

muah

suhteet oma-elama uutiset-ja-yhteiskunta uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (11)
  1. Janita menehtyi 27.11.2020

  2. Media on niin raaka ;( oot vaan oma ihana ittes ja joltain tulee sitä paksaa niskaan niin ei kannata välittää, koskaet oo tehny mitään väärää. 🙂 toivottavasti jatkat vielä blogaamista, mutta jos haluat vetäytyä julkisuudesta niin kaikkea hyvää sulle tästä eteenpäin 😀
    -o

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *