Mikähän siinä on…

…kun istuu metroon ja olet ainoa koko penkistössä (siis ei ketään vastapäisellä penkillä, eikä ketään vieressä), niin se on sitten AIVAN VARMA, että sieltä tulee joku istumaan siihen viereen. Siis miksi?? Jos siinä on vastapäisellä penkillä tilaa, niin miksei vaikka sitten mennä siihen istumaan? Molemmilla olisi sitten tilaa! Mutta eiiiii, kun pitää siihen viereen ängetä. Ja sehän on sitten aivan varma että se joka siihen viekkuun tulee, on jotain seuraavista:

haiseva, leveä, alkoholisoitunut tai kiemurteleva  lapsi, joka kiemurtelee päälle ja kysyy mitä täti lukee.

Sit on kanssa nämä naiset, joilla on se joku kallis laukku jota ei siis missään nimessä voi pitää sylissä, vaan se on ihan pakko änkeä siihen väliin ja jos et vielä siinä vaiheessa tajunnut, että sinun oletetaan nyt katoavan sinne nurkkaan mahdollisimman pienenä pakettina niin leidi vielä puskee sua sinne seinään kiinni.

Ei ole muuten ainoa asia mikä vihastuttaa metrossa! Kohta siirryn pyörään ja pyöräilen vaikka sitten sieltä itä-Helsingistä keskustaan, jos se sen vaatii!

No joojoo, oli ehkä turhin postaus ikinä, mutta minkä sille mahtaa kun joskus vihastuttaa vaan ne maailman pienimmätkin asiat!

Kohta on onneksi viikonloppu! 🙂

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Haha, ei se haittaa, tervetuloa viekkuun! Ajattelinkin että suurin syy on siinä pahoinvoinnissa, että monet mieluummin istuu siihen menosuuntaan päin, niin siksi menen usein sille toiselle puolelle 😀 Mutta, enemmän ärsyttää just ne jotka vaan jotenkin änkee siihen tai oikein puskee siihen kylkeen kiinni ja joskus tuntuu että se on niille vain testi, että kuinka syvälle nurkkaan mahdunkaan. Ei se silloin haittaa jos osaa pitää turvavälin 😛

  2. Pahoittelen, olen juurikin se kuuluisa joku. Istun viereesi koska en kykene istumaan selkä menosuuntaan, matkapahoinvointi on ikävä riesa.

    Yritän kuitenkin pysytellä omalla puoliskollani penkkiä 🙂

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *