Haaste!

Harakkamaan Harriet haastoi minut paljastamaan itsestäni 10 asiaa sekä esittämään arjen luksusta valokuvin.

Ensiksikin siis kiitos Harrietille mielenkiintoisesta haasteesta ja siitä että minut on huomioitu. Se tuntuu yllättävän mukavalta näin vasta-alkajasta blogien saralla! Oli oikein jännittävää ajatella että minut on haastettu ja miehellenikin sitä hoin hänen kyllästymiseensä asti, hih.

Tehtävä oli yllättävän vaikea, 10 asiaa itsestä, mutta kuitenkin niin ettei ne ihan selviöitä olisi. No, muutama selviökin mukaan ehkä tuli.

Mutta varsinkin tuo arjen luksus nimenomaan kuvina oli haasteellinen. Joistain asioista kun ei mitenkään saa mielenkiintoista kuvaa.
Mutta tälläinen siitä sitten tuli, ensin top10:

 • Olen erittäin onnellinen elämääni
 • Olen aikoinani ollut teiniäiti
 • Luen mieluiten hömppää
 • Minulla on menossa 8.vuosi tupakoimatta
 • Olen esittänyt harrastelijateatterissa monien vuosien aikana mm. Lumikin Ujoa, Sherlock Holmesin Tri Mortimeria sekä poikaa nimeltä Juntti-Mutteri 
 • Olen meinannut hukkua kahdesti
 • Omistan Kalpan fanipaidan
 • Olen armoton keittiöpsykologi
 • Rakastan popcornia valkosipulidippikastikkeella
 • Haluaisin oppia piirtämään hienosti

Sitten luksusta kuvina, enjoy:

CSC_3574.jpg

DSC_3566.jpg

DSC_3564.jpg

 

DSC_3570.jpg

DSC_3573.jpg

DSC_3585.jpg

DSCN2881.jpg

DSCN2886.jpg

Oli kiva tehdä tämä haaste vaikka tässä kuumuudessa ei järki meinaakaan juosta, saatikka kun kuumuuteen lisää sen että aivoni on imettäjä-vaihteella menossa. Kuvat oli vaikeat päättää kun minulle tässä kotiäiti-arjessa luksusta on… kaikki. Siis ne arkisimmat asiat joita saan tehdä lasteni kanssa; juttelutuokiot, ulkoilut ja hassuttelut. Minulle luksusta on myös ruoanlaitto rauhassa siihen nähden jos olisin töissä, samoin vaikka pyykinpesu kun siihen oikeasti on aikaa.  Yksi hassusti viikon kohokohdaksi noussut luksus on torstain sauna kera virvoitusjuoman.
Toki minulla  on myös omaa aikaa, omaa arjen luksusta, jolloin käyn teattereissa, shoppailemassa, ystävien luona ym.
Luulen että kun palaan työelämään niin nuo kuvat muuttuvat koska tosiaan tämä kotiäiti-aika pitkän työputken jälkeen on minulle täyttä luksusta, nautin kaikesta. Mutta vaikka kuvat muuten muuttuisi niin lapset niihin jää, ne on mun luksukseni, aina. (samoin kuin mieheni, täyttä luksusta koko ukko 😉 )

Haastan tähän samaan tehtävään MinEnan blogista Kasvukäyrillä

Eli haastan sinut kertomaan 10 asiaa sinusta itsestäsi ja esittämään arjen luksusta valokuvin.

Kiitos Harriet haasteestasi!

 

Kommentit (4)
 1. Vautsi vau! Hienosti suoritettu haaste KaHeVi 🙂 Kuva kahvikupista on mun ehdoton suosikkini.

  Ihana kuulla, että osaat ottaa kotiäitiyden näin rennosti! Itse kun täällä panikoin isomahaisena äitiyslomalaisena, että miten tämä tuleva vuosi kotona vierähtää 🙂 Kahvin ja Twixin voimalla mars eteenpäin 🙂

  1. Heh heh, niiden voimalla jaksaa kyllä ja ihan oikeesti melkein pävittäin menee tuo suklaa ja se  p i t ä s  kyllä saada pois pois!

   Kiva että tykkäsit ja tsemppiä sinulle loppukoitokseen ja vielä enemmän tsemppiä siihen mitä siitä sitten alkaa, hyvin se menee! =) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *