Keittiö -ennen //remonttisyksy

Life Time Story

Meillä on tulossa remontin täyteinen syksy, 99,5%:n varmuudella. Yksi rajapyykki on tuleva perjantai jolloin asunnon (kodin♥) myynti loppuu, ja seuraavan viikon tiistai, jolloin luultavammin saamme hyväksytyn remonttilainan pankista. Sen jälkeen käymme vielä viettämässä elokuussa viikon mittaisen löhöloman etelässä ja sitten alkaa armoton remontti. Meillä muuttuu kaikki, keittiö, makkarit, olkkari, kylpyhuone/sauna, eteinen sekä pikkuvessa. Vain yläkerran eteinen pysyy entisellään. Kaikki muut tilat on tarkoitus saada valmiiksi jouluun, (ja jos emme saa niin pidämme joulukuun mittaisen tauon) mutta kylpyhuoneosasto jätetään näillänäkymin (jos maltamme)  ensi kesäksi. Tämä koti on meille niin rakas että olemme onnellisia että keksimme keinon jolla voimme pysyä tässä. Vanhin tyttäremme muuttaa nyt kuitenkin kotoa pois joten tilaa saamme jo sillä, ja lisäksi todellakin tällä uudella järjestämisellä mikä tapahtuu remontissa. Kotimme siis pysyy kotinamme. 

Ajattelin nyt tehdä tälläisen kuvapostaussarjan jossa kuvaan pikkuhiljaa kaikki tilat nykyisellään ja valmistumisen jälkeen sitten kuvaan uudet kuviot. Näitä voi seurata sanoilla koti, ennen, jälkeen ja remonttisyksy.

Me kaikki ollaan tästä ihan innoissamme ja sormet vain syyhyää päästä toteuttamaan yksi unelmamme. 
Mutta siis, sitä ennen vielä ne pari rajapyykkiä ja se löhöloma..
Maltetaan maltetaan(ko?)
Minna/lts

Kommentit

Maru/Nuapurissa (Ei varmistettu) http://nuapurissa.blogspot.fi

Hurmaava koti teillä! Jään innolla seurailemaan projektiamme. :)

KaHeVi
Life Time Story

Oi kiitos Maru, niin on teilläkin, aivan ihana! Minua aina vaan meinaa vähän ujostuttaa tämä kodin kuvaaminen, tai siis ei kuvaaminen vaan kuvien julkaisu =) Mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa..

Kommentoi