Keittiö -ennen //remonttisyksy

DSC_8587.JPG

DSC_8591.JPG

DSC_8592.JPG

DSC_8595.JPG

DSC_8596.JPG

DSC_8597.JPG

DSC_8598.JPG

DSC_8599.JPG

DSC_8600.JPG

DSC_8601.JPG

DSC_8602.JPG

DSC_8603.JPG

DSC_8604.JPG

DSC_8606.JPG

DSC_8607.JPG

Meillä on tulossa remontin täyteinen syksy, 99,5%:n varmuudella. Yksi rajapyykki on tuleva perjantai jolloin asunnon (kodin♥) myynti loppuu, ja seuraavan viikon tiistai, jolloin luultavammin saamme hyväksytyn remonttilainan pankista. Sen jälkeen käymme vielä viettämässä elokuussa viikon mittaisen löhöloman etelässä ja sitten alkaa armoton remontti. Meillä muuttuu kaikki, keittiö, makkarit, olkkari, kylpyhuone/sauna, eteinen sekä pikkuvessa. Vain yläkerran eteinen pysyy entisellään. Kaikki muut tilat on tarkoitus saada valmiiksi jouluun, (ja jos emme saa niin pidämme joulukuun mittaisen tauon) mutta kylpyhuoneosasto jätetään näillänäkymin (jos maltamme)  ensi kesäksi. Tämä koti on meille niin rakas että olemme onnellisia että keksimme keinon jolla voimme pysyä tässä. Vanhin tyttäremme muuttaa nyt kuitenkin kotoa pois joten tilaa saamme jo sillä, ja lisäksi todellakin tällä uudella järjestämisellä mikä tapahtuu remontissa. Kotimme siis pysyy kotinamme. 

Ajattelin nyt tehdä tälläisen kuvapostaussarjan jossa kuvaan pikkuhiljaa kaikki tilat nykyisellään ja valmistumisen jälkeen sitten kuvaan uudet kuviot. Näitä voi seurata sanoilla koti, ennen, jälkeen ja remonttisyksy.

Me kaikki ollaan tästä ihan innoissamme ja sormet vain syyhyää päästä toteuttamaan yksi unelmamme. 
Mutta siis, sitä ennen vielä ne pari rajapyykkiä ja se löhöloma..
Maltetaan maltetaan(ko?)
Minna/lts

Kommentit (2)
  1. Maru/Nuapurissa
    21.7.2015, 13:44

    Hurmaava koti teillä! Jään innolla seurailemaan projektiamme. 🙂

    1. Oi kiitos Maru, niin on teilläkin, aivan ihana! Minua aina vaan meinaa vähän ujostuttaa tämä kodin kuvaaminen, tai siis ei kuvaaminen vaan kuvien julkaisu =) Mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *