Kohtaamisia

P2180163.JPG

P2180165.JPG

P2180168.JPG

P2180169.JPG

P2180170.JPG

P2180171.JPG

Vielä torstaina odotin tulevaa vapaata viikonloppua innoissani, mutta suuren jännityksen vallassa. Tuleeko viikonlopusta mahdollisesti rentouttava ihanine suunnitelmineen vai tarttuuko tauti, uhka kun oli koko ajan päällä.

Onnekseni kävi ensimmäinen.

Viikonloppu oli ihanan sosiaalinen ja ajatusmaailmani kasvoi taas isoja harppauksia. Jokaisessa kategoriassa mentiin portaita ylöspäin. Tajusin elämän tosiasioita ja kasvoin jälleen ihmisenä, mahtavaa.

Vietin perjantai-illan kotiutuneen tyttäreni kanssa hirviästi höpötellen ja elokuvaa (iki-ihana Talo järven rannalla) katsellen, miesten jo simahdettua etuajassa. Kävin tekemässä ison ruokakauppakierroksen lasten kanssa, kun mies oli auttamassa kaveriaan rempassa, ja oli ilo huomata taas miten lapsista (lue; juoksupojistani) on apua kaupassa, hihi. Nautin serkkuni seurasta saunoen, viikinkinä syöden ja  j u t e l l e n. Toisiamme terapioiden. Myös hidas ja rauhallinen sunnuntaiaamu samassa seurassa oli aika bueno. Olen hionut yhtä blogipostausta ja epäröinyt yhä uudelleen ja uudelleen julkaisenko sen vai en. Muokkaillut kirjoitusta uudestaan ja taas jättänyt sen vain luonnoksiin. Olen törmännyt yllättäen tuttaviin. Kuullut kivoja uutisia. Anoppikin on tehnyt tupatarkastuksen. Tänään olemme viettäneet miehen kanssa 21-vuotiskihlapäivää. Sitä, meidän parisuhteen tärkeintä päivää, juhlistamme kahdestaan ensi viikonloppuna. Tämän päivän vietimme ihanasti kotoillen ja lenkkeillen. Sokerina pohjalla olemme iloinneet ihanasta rakkaudentäyteisestä uutisesta jonka ansiosta saimme ruukata kalenteriin merkinnän syksyksi. 

Ihan selvästi tämän viikonlopun avainsanaksi muotoutui alusta, aina tyttären ja serkun kyläilystä, loppuun, kihlapäivään ja uutiseen, asti, 
r a k k a u s.

Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko, 

’It’s not what I feel for you,
it’s what I don’t feel for anyone but you’

Minna/lts

ps. täyttä rakkautta oli myös perjantain kohtaaminen uuden kahvinkeittimemme kanssa. Kyseessä on keltainen Moccamaster, jolla tulee vaatimattomasti sanoen ehkä maailman parhaat kahvit ja lisäksi se on vielä maailman söpöinkin.
 

Kommentit (2)
  1. Älä pihtaa ajatustasi ja jätä sitä vain luonnosasteelle. Jotain tahtoo selvästi ulos.

    Onnea rakkaudesta <3

    1. Pakko pihdata ettei sitten kaduta =D Laitoin serkkutytönkin lukemaan sen postauksen ja silti en ole vielä varma. Ei se ole mitään maata kaatava mutta kuitenkin .

      Kiitos (samoin) <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *