Kotinäkymiä

KMN_7015.JPG

KMN_7019.JPG

KMN_7043.JPG

KMN_7048.JPG

KMN_7050.JPG

KMN_7055.JPG

KMN_7062.JPG

 

 

’Minä rrrrakastan meidän kotia.’ 

Se on spontaani reaktio joka ikinen päivä kun saavun kotiin. Pysähdyn eteiseen katselemaan ja ajattelen että Aah, mikä ihana koti. Kun istahdan johonkin lukemaan, leikkimään tai muuten vaan, katselen välillä ympärilleni ja ajattelen että tämä on meidän ihana koti. Tykkään täällä toki paljon sisustuksesta, esteetikkona, mutta varsinkin tykkään tämän kodin elämästä. Täällä on tapahtunut todella paljon ja muistot ovat tärkeämpää kuin tavarat. Täällä on eletty, synnytty, naurettu ja itketty. Juhlittu, parannettu maailmaa, sotkettu ja siivottu. On ollut jos minkälaisia pirskeitä aina vauvasta vaariin ja joka ikinen nurkka on koluttu. Muutenkin kuin vain remontin merkeissä.

Siltikin, myös kauniin näköisiä tavaroita on kiva katsella. Kuten olen joskus jostain lukenut niin ei haittaa vaikka koti olisi kuinka sotkuinen jos sekaisin olevat tavarat vain ovat kivan näköisiä.

Reissattiin viikko. Olimme mm. viikonlopun ihanassa desing-hotellihuoneessa (josta emme kaiken innostuksen keskellä edes tajunneet ottaa kunnolla kuvia!) sekä viihtyisässä ranskalaistyylisessä ravintolassa. Punatiilillä vuoratussa kellariravintolassa sekä Haikon kartanossa, wou! (jopa hääsviitissä!!) Fiilistelimme Porvoon vanhaa kaupunkia sekä junan vaunuja ja asemia. Kiertelimme kirppareita, seikkailimme vanhalla hautuusmaalla. Nautiskelimme kahdella rakkaalla mökillä sekä serkun uudessa kodissa. Siihen lisäksi kaikki muut pienet ravintolat ja tapahtuma-paikat.

Siinpä suuri osa siitä mikä meidän viikon lomallamme inspiroi minua kodin sisustamisessa. Sisustaminen on kiinnostanut minua aina. Vaihdoin järjestystä  u s e i n  lapsesta lähtien, hommailin viherkasvi-hyllyjä ja testailin uusia ideoita. Hyllyt ja telineet oli sisustettu viimeisen päälle ja seinissä julisteet oli tarkoissa riveissä. Jos omassa huoneessa ei riittänyt sisusteltavaa, järkkäsin äitin vaihtamaan kanssani olohuoneen järjestystä. Se oli ihan huippua!

Sisustus-buumi jatkui onneksi saman innostuksen omanneen miehen kanssa. Inpsiraatiot sisustukseen tulee elämisestä ja näkemisestä. Ilman niitä sisustus takkuaa, eläminen saa näkyä sisustuksessa. Sisustus on nimenomaan elämisen jälkiä. 

Siksi juurikin viime viikon jälkeen, pää on oikein salamoinut inspiraatioita. Viimeiset käänteet jotka viime syksyn remontista jäivät vielä uupumaan, saattanevat saada nyt tuulta purjeisiin. Ainakin osa niistä.  Lisäksi on ollut aivan pakko hommata pari viherkasvia, koska ne vaan on niin awww.

Borta bra, hemma bäst♥
Minna/lts

Kommentit (4)
  1. Keltainen kahvipannu
    4.10.2016, 16:07

    Teillä on ihan hirmuisen kaunis ja viihtyisän näköinen koti <3

    1. Oi! Kiitos♥ Otan tämän kyllä ihan hurjan hienona kohteliaisuutena koska olen sinun blogin ja instan seuraaja ja rakastan sinun kotia ja tyyliä!

      Kiitos! =)

  2. Ihanaa, että joku muukin kokee kotinsa noin vahvasti.

    Niin minäkin. Kerta kaikkiaan ihanaa ihastua uudestaan ja uudestaan omaan kotiinsa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *