Leikkimieltä sisustukseen! (+la-fiilikset)

Viime syksystä lähtien olemme etsineet sopivaa senkkiä/lipastoa olohuoneeseen. Entinen, jo rakaskin, senkki alkoi olemaan jo aikamoinen vanhus. Hieman rähjäinen, juuri pystyssä pysyvä, paikkailtu ja pakkeloitu. Vanhus on palvellut niin eri televisioiden kuin vajaan 300 litrasen akvaarionkin alla. Sisällä on lojunut kaikkea cd-levyistä lasten piirustuksiin. Olihan senkki vanhuuden lisäksi myös armotta liian suuri meidän nykyiseen olohuoneeseen.  

Sopivaa lipastoa ei kuitenkaan ole tullut vuoden aikana vastaan. Vanha 50-80-luvun senkki, jollainen olisi itseasiassa tarjolla melkein omasta takaakin, ja joka on nyt in, tuntui hieman liian pliisulta. Ja kun sellanen on just nyt niiiiin kaikilla. Uudet tuntuu vielä pliisummilta ja ei kolahda minuun ollenkaan. Haluttiin jotain ihan muuta ja tiesin että vielä sellainen löytyy. Ja nyt se löytyi, iski Ikean nettisivulta suoraan sydämeen.

Istuin sohvalla ja katselin kuvaa huonekalusta ja mietin pääni puhki miten saisin miehenkin ihastumaan siihen. Miehen tullessa kotiin aloitin lauseen sanoilla: ’Kun meillä on täällä olohuoneessa aika paljon mustaa ja valkoista niin minä jotenkin haluaisin tänne vähän väriä. Minusta kuitenkin sisustuksessa pitää olla mukana vähän leikkimielisyyttäkin, eikä liian harmonista…’ Näytin kuvaa hänelle ja mitäs hittoa, hän oli heti täysin mukana. Miehenkin mielestä se oli just se lipasto mikä meidän olkkariin pitää saada ja niinpä melkein siltä istumalta kävimme sen ostamassa. Huutelimme vanhalle heipat kaatopaikalta poistuessa ja olimme erittäin onnellisia uuden huonekalun omistajia. Ehkä tästäkin tapauksesta tulee meidän käytössämme vanhus.

Ihailen paljonkin koteja joissa kaikki on valkoista ja harmaata ja harmonista (ja pölytöntä ja tavaratonta ja ja…) mutta, en voisi itselleni sellaista sisustaa. Minä haluan ympärilleni myös väriä ja hupia. Haluan että kaiken harmonian keskellä on jotain rosoa. Jotain mikä rikkoo kaavan. Jotain villiä ja omaperäistä. Ja nyt, vaikka tämä lipasto onkin Ikean mallistoa, se silti on juurikin niin omaperäinen ettei ihan varmasti löydy peruskodista, saatikka ’blogikodista’, haha!

Tää on just niin meidän juttu. Paljon valkoista ja mustaa ja sit yhteen kohtaan on räjähtänyt kunnon väripamaus!

P9240115.JPG

P9240116.JPG

P9240122.JPG

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! Me ollaan koko päivä fiilistelty miehen kanssa miten mahtavalta tällainen yhteinen vapaa kotilauantai tuntuu. Koska sellainen on viimeksi meidän perheessä ollut 8 (!) viikkoa sitten! Että olihan tuo jo aikakin, nämä on meille ihan luxusta koska ne on niin harvassa. Käytettiin poitsut parturissa, shoppailtiin teinille ’vähän’ vaatteita ja kokkaillaan oikein kunnon ruokaa. Katsellaan leffoja ja kuunnellaan musiikkia. Sitten illalla miehen kanssa maistellaan vähän erikko-olusia juustopöydän kera ja höpötellään öihin asti. Oijoi!

Oijoijoijjoijoi!

Elämä on,
Minna/lts

Kommentit (2)
  1. Tuo uusi kaluste tosiaan sopii teidän kotiin ihan täydellisen hyvin. 🙂 Ihanan pirteä!

    1. Kiitos <3 Minä olen vieläkin ihan rakastunut siihen. Se näyttää koko ajan vaan paremmalta ja paremmalta 🙂 Joskus sitä vaan kolahtaa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *