Postauksen ansaitseva kirppiskierros!

Life Time Story

Eilinen kirppiskäyntimme muodostui ihan kokonaisen postauksen arvoiseksi. Lähdimme piipahtamaan pikaisesti Kuopion Kontissa, tarkoituksenamme löytää teinille nojatuoli. Sitä emme löytäneet mutta kaikenlaista muuta löysimme.

Löysin ylläolevan punaisen pikkutyynyn. Aivan ihana, toivottavasti kestää konepesun.

Mies löysi pöytälampun. Olen etsinyt tälläistä mallia jo pitkään puolella silmällä mutta kaikista löytämistäni on puuttunut tuo pidike jolla lamppu laitetaan pöytään kiinni. Tässä se oli. 

Minä löysin tämän mustan Lapin saven karhun. Kaunista.

Vipe löysi myös jotain, monta puhelua onkin jo soitettu, hihi.

Mies löysi teehyllyyn teepurkin. Käytännöllistä.

Mies löysi nämä taulut. Lähinnä näissä kiinnosti nämä kehykset jotka on tammiset ja käsintehdyt. Luulemme että siirrämme näihin omat valokuvat kunhan keksimme aiheen. Upeat! 

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, minä löysin nämä Arabian kukkaruukut! 3 pientä ja 1 iso.

Pelkästään näiden Arabian ruukkujen arvo on jotain 200 euron luokkaa ja me saimme koko tämän pumpsin, siis kaikki nämä postauksen tavarat, 24 eurolla! Huh huh. Vanha tavara on niin lähellä sydäntäni että kun näin nämä ruukut niin aloin tärisemään ja olisin maksanut niistä melkein mitä vaan ja kun näin niiden hintojen olevan 1 euro/kpl, tärisin vielä vähän enemmän. Tartuin niihin kiinni ja etsin katseellani miestä että tuo korin johon saan ne äkkiä turvaan kaiken maailman sieppareilta. Haha, nämä tulee käyttöön ja paraatipaikalle. Oijoi!

 

Kiitos! Kirppistely on niiiiin kivaa ja jännittävää.
Minna/lts

Kommentit

Senja12345 (Ei varmistettu) http://kalaaetkukkoa.blogspot.fi

Kirppistely on niin parasta! Oma kotini on NIIN täynnä kaikkea sälää, että joudun jo jättämään tavarat kirpparille, mutta vaatekaapissa on aina tilaa - ja ainahan voi vähän sulloa tai antaa kaverille jonkun aarteen joka on unohtunut käyttämättä! Parin päivän sisällä olen löytänyt Citypörssistä El Naturalistan nilkkurit, Puman käyttämättömät nilkkurit (molemmat nahkaa - olenkin jo oppinut olemaan ostamatta mitään tekonahkajuttuja), FilippaK:n housut, Zaran ja Taifunin paidat - yhteensä alle 15 eurolla.

Yleensä etsin kirppiksellä nahkaisia ja villaisia tuotteita (Noolan yms) sekä laadukkaita vaatteita joihin minulle ei olisi todellakaan varaa uutena. Tai persoonallisia vaatteita, joita ei todellakaan löydy mistään Henkkamaukasta. Kääntöpuolena on sitten se, että vaikka sitä rahaa sitten olisikin, niin viimeistään kaupassa alkaa päässä kolkuttamaan "Tämäkin hinnalla kirppistelen vuoden" ja jätän ostamatta. No hei haloo, miksi maksaisin Marimekon klassikkolaukusta satkun, kun löysin taannoin aivan uuden 4 eurolla kirppikseltä?! (Marimekkokauppias, älä lue tuota edellistä lausetta!!!)

KaHeVi
Life Time Story

Täysin samaa mieltä. Itse tykkään kirppisvaatteista myös siksi että niistä näkee sen miten ne kestää kulumista. Jos ovat kestäneet siihen saakka niin kestää myös myöhemminkin. Itsekin ostan kirppikseltä vain laatua. Sama koskee niin vaatteita kuin tavaraakin :)

Meillä oli niin iso siivousoperaatio syksyllä että nyt mahtuu taas kivoja juttuja kotiin. Olen kuitenkin sellaisella asenteella että kun jotain tulee niin jotain myös lähtee. En halua täyttää enää kotia täyteen. :) 

 

Suvi55

Upeet noi Arabian kukkaruukut! ♥___♥

KaHeVi
Life Time Story

Niinpä! ♥

KaroliinaH (Ei varmistettu) http://starbox.fi/keskipaivassa

Ihan huippulöytöjä, olet onnekas! Varsinkin nuo ruukut, vau! :)

KaHeVi
Life Time Story

Niinpä! Ei ole yks tai kaks kertaa kun olen miehelleni täällä huokaillut ruukkujen ihanuutta ja sitä että voiko tosiaan olla totta että ne maksoi euron per kappale! =D Ja olivat vielä täysin virheettömiä jokainen, ei naarmun naarmua eikä kulumaa.. 

Naislaif
Naislaif

Minun täytyy tällä osa-aluella valpastua ja oppia. Kuulen kaiken aikaa ihaneista kirppislöydöistä ja mitä teen? Istun kotona ja käyn kaupassa. Ehkä opin vielä ;)

KaHeVi
Life Time Story

Vielä on hyvisti aikaa oppia. Kirppikset ovat aarreaittoja =D

Kommentoi