Postauksen ansaitseva kirppiskierros!

BLOGI KÄSITELLYT.jpg

Eilinen kirppiskäyntimme muodostui ihan kokonaisen postauksen arvoiseksi. Lähdimme piipahtamaan pikaisesti Kuopion Kontissa, tarkoituksenamme löytää teinille nojatuoli. Sitä emme löytäneet mutta kaikenlaista muuta löysimme.

Löysin ylläolevan punaisen pikkutyynyn. Aivan ihana, toivottavasti kestää konepesun.

BLOGI KÄSITELLYT1.jpg

Mies löysi pöytälampun. Olen etsinyt tälläistä mallia jo pitkään puolella silmällä mutta kaikista löytämistäni on puuttunut tuo pidike jolla lamppu laitetaan pöytään kiinni. Tässä se oli. 

BLOGI KÄSITELLYT2.jpg

Minä löysin tämän mustan Lapin saven karhun. Kaunista.

BLOGI KÄSITELLYT3.jpg

Vipe löysi myös jotain, monta puhelua onkin jo soitettu, hihi.

BLOGI KÄSITELLYT4.jpg

Mies löysi teehyllyyn teepurkin. Käytännöllistä.

P6180248.JPG

Mies löysi nämä taulut. Lähinnä näissä kiinnosti nämä kehykset jotka on tammiset ja käsintehdyt. Luulemme että siirrämme näihin omat valokuvat kunhan keksimme aiheen. Upeat! 

BLOGI KÄSITELLYT5.jpg

Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, minä löysin nämä Arabian kukkaruukut! 3 pientä ja 1 iso.

BLOGI KÄSITELLYT6.jpg

Pelkästään näiden Arabian ruukkujen arvo on jotain 200 euron luokkaa ja me saimme koko tämän pumpsin, siis kaikki nämä postauksen tavarat, 24 eurolla! Huh huh. Vanha tavara on niin lähellä sydäntäni että kun näin nämä ruukut niin aloin tärisemään ja olisin maksanut niistä melkein mitä vaan ja kun näin niiden hintojen olevan 1 euro/kpl, tärisin vielä vähän enemmän. Tartuin niihin kiinni ja etsin katseellani miestä että tuo korin johon saan ne äkkiä turvaan kaiken maailman sieppareilta. Haha, nämä tulee käyttöön ja paraatipaikalle. Oijoi!

 

P6180257.JPG

Kiitos! Kirppistely on niiiiin kivaa ja jännittävää.
Minna/lts

Kommentit (8)
  1. Minun täytyy tällä osa-aluella valpastua ja oppia. Kuulen kaiken aikaa ihaneista kirppislöydöistä ja mitä teen? Istun kotona ja käyn kaupassa. Ehkä opin vielä 😉

    1. Vielä on hyvisti aikaa oppia. Kirppikset ovat aarreaittoja =D

  2. Ihan huippulöytöjä, olet onnekas! Varsinkin nuo ruukut, vau! 🙂

    1. Niinpä! Ei ole yks tai kaks kertaa kun olen miehelleni täällä huokaillut ruukkujen ihanuutta ja sitä että voiko tosiaan olla totta että ne maksoi euron per kappale! =D Ja olivat vielä täysin virheettömiä jokainen, ei naarmun naarmua eikä kulumaa.. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *