Turkoosi huone

P1100190.JPG

P1100191.JPG

P1100192.JPG

P1100193.JPG

P1100194.JPG

P1100195.JPG

P1100196.JPG

P1100198.JPG

Ollaan reilun viikon verran asuttu taas remontin keskellä.

Heti vuoden alusta alkoi uusiutumaan meidän kylpyhuone. Kylppäri joka oli ihan alkuperäisessä kuosissaan, muovissa. Tällä hetkellä sinne on jo tehty vesieristys ja huomenna alkaa kaakelointi. Onpahan muuten elämämme helpoin remontti. Johtuen ihan siitä että sen tekee joku muu kuin me itse. Noo, onhan mies toki tehnyt paljonkin, purkanut koko paikan ja kantanut tavaraa edestakaisin, käynyt remonttimiehen kanssa ostoksilla ja hoidellut muutenkin tosi paljon asioita. On myös ihan älyttömän hyvä juttu että tämä remppamies on miehen tuttu niin olemme saaneet järkkäiltyä aikataulut tosi hyvin. Hän muunmuuassa teki hommia myös eilen ja tänään, eli viikonloppuna. Näyttäisi ihan oikeasti siltä että saamme homman valmiiksi ennätysajassa.

Kaikki mitä minun on tarvinnut tehdä, on ollut suunnitella suihkukäynnit. Äitien luona ollaan käyty ja voi että äidit/mummot ovat vain olleet asiasta innoissaan kun kerrankin kyläillään oikein kunnolla. Ja mikäs tässä itsellekin, mukavahan heitä on nähdä ja kun ruokapöytä notkuu mitä parhaimpia iltapaloja aina juustopöydästä kinkkupiiraisiin, niin joo-o, kyllä me jaksetaan tätä vielä, hihi. Anopin luona käydessä nähtiin bonuksena samalla muitakin tuttuja ja äidin luona pidettiin perjantaina oikein saunailta ja jäätiin yökylään, vähän vinettoa nautiskelemaan. Äidit ovat korvaamattomia. Tänään järjestettiin suihkut uimahallissa ja siihenkään ei lapsilla ole paljon vastaansanomista. Todella raskasta remppaa..

Mutta joo, onhan se kieltämättä vähän haastavaa tälläisen konkkaronkan kanssa suoriutua joka toinen päivä jonnekin suihkukassien kera parinkymmenen asteen pakkasilla, ajankin ollessa vähän kortilla joten joo, osaa sitä omaa suihkua sitten taas arvostaakin kunhan se saadaan.
Uuteen upeaan mustaan kylppäriin! Joka tällä hetkellä on turkoosi.
Ensi viikolla on siis taas tiedossa äitien luona kyläilyä ja uimahallia ja viikonloppu ratkaistiin niin että ideoitiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja lähdetään yhden ihanan perheen kanssa mökkeilemään, joten eiköhän se tästä taas iloksi muutu.

Nyt vääntäydyn tuonne miekkosen kainaloon katsomaan leffaa ja huomenna alkaa taas arki,
iloista viikkoa,
Minna/lts

P1100186.JPG

Kommentit (1)
  1. Tsemppiä tähän(kin) remonttiin! Lopputulos varmasti palkitsee: 🙂 Mielenkiinnolla odottelen jo kuvia…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *