Uusia kulmia

DSC_6385.JPG

DSC_6384.JPG

DSC_6386.JPG

DSC_6387.JPG

DSC_6389.JPG

DSC_6390.JPG

DSC_6393.JPG

DSC_6394.JPG

DSC_6395.JPG

DSC_6396.JPG

DSC_6398.JPG

DSC_6404.JPG

DSC_6405.JPG

Ei kuulu asunnonostajia, ei.
Vaikka itsellä olisikin ihan kamalan iso kytö jo päästä uutta kotia sisustamaan ja asustamaan, tykkään kovasti myös tästä nykyisestä kodistamme. Tykkään tosi paljon kaikesta muusta paitsi tilanpuutteesta. Ja tämä ilmenee lähinnä ison keittiön pöydän sekä varastointitilan puutteina. Naapurit ovat huomioineet asunnon myyntiaikeemme ja olemme heillekin sanoneet että ristiriitaista on tätä myydä kun tykätään niin kovin tässä asua mutta tila on se mikä nyt vie meitä etiäpäin. 
Mutta ei siis näköjään vielä, joten kuvailinpa kotoa muutamia uusia kulmia mitä en ole ainakaan paljoa kuvaillut aiemmin. Alimmissa kuvissa ihana uusi-ikivanha peili, minun uusin kirppislöytöni.

Tiedättekö sen tunteen kun näet kirpparilla jotain aivan ihanaa ja tulee se tunne että tuo äkkiä minulle. Katsot sivuillesi että eihän kukaan muu vaan ole syöksymässä aarretta ottamaan. Ja kun saat sen käsiisi ja näet sen hinnankin olevan 5 euroa, melkein pyörryt siitä että se todellakin on sinun näpeissäsi. Juu, näin siinä kävi, tämän peilin kanssa… 

Näitä uusia kulmia fiilistellessä odotellaan niitä oikeita uusia kulmia. Välillä enemmän, välillä vähemmän, mutta kokonaan se ei-vaan-mene-pois mielestä..
Retroa retroa, 
Minna/lts

Kommentit (3)
 1. Maru/Nuapurissa
  6.5.2015, 10:37

  Voi näitä sinun kirppisaarteita! Ihania, ihania! <3 <3

  Ymmärrän hyvin sun fiiliksen. Mekin tässä pohdittiin muuttoa ja välittäjääkin tässä meillä käytettiin, mutta päätettiin asua tässä vielä hetki. Toivottavasti saisitte pian asunnon myytyä, jotta voit päästää syyhyävät sormet valloilleen.

  Ja hei, jos joskus haluat luopua noista keltaisista lokki -verhoista, niin ilmoittele. ;D

  1. Haha, ja eikös ole muuten ensimmäisessä kuvassa oleva lamppukin aikas kiva löytö 😉

   Lueskelinkin sinun blogista silloin teidän myyntisuunnitelmista ja ajattelin että kappas kun sattui samaan aikaan. Voin sanoa että on aika raastavaa, varsinkin kun on jo ihana kohde tiedossa itsellä. Ja tänään tajusin että mikä muu siinä niin kovin raastaa, siitä tulossa postausta..

   Pahoittelen, lokeista tykkään ainakin vielä kovin, hih hih 😉 Minä taasen kadehdin sinun Räsymattoja, joku päivä vielä minullakin! 

  2. By the way, Instassa tämän päivän kirppislöytö, tai itseasiassa Kontti-löydöt =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *