Vastapainoa rempalle – Vuorilampi

KMN_4205.JPG

KMN_4214.JPG

KMN_4217.JPG

KMN_4224.JPG

KMN_4236.JPG

KMN_4243.JPG

KMN_4246.JPG

KMN_4248.JPG

KMN_4250.JPG

KMN_4257.JPG

KMN_4266.JPG

KMN_4267.JPG

KMN_4280.JPG

Teki oikein hyvää kaiken remppaamisen jälkeen lähteä pitkästä aikaa metsäretkelle Vuorilammelle. Ilma oli kaunis ja makkaranpaistopaikalla olikin tosi paljon muutakin samanhenkistä porukkaa. Tämä luontopolku on meidän perheen suosikkipaikka jossa makkara ja kahvi/kaakao maistuu aina erikoisen hyvältä. Pari tuntia luonnonhelmassa ja arkea sekä remonttia jaksaa taas ihan uusin voimin. Vuorilammen korkein kohta vastarannalta katsottuna on varmasti yksi maailmankaikkeuden kauneimmista näyistä, ja vaikka ruskaa ei enää olekaan se on tosi vaikuttava silti. Pelkästään sen vuoksi suosittelen käymään polulla kävelyllä. 

Muutenkin olemme viettäneet ihanan normaalia viikonloppua ilman mitään remonttiasioita tehden tai jutellenkaan. Tauko tekee todellakin hyvää ennen keittiön mylläystä. Tekee hyvää koko perheelle. 
Nyt lähden viettämään ihanan normaalia sunnuntaita ja odottamaan hyvää ruokaa sekä saunaa kera yhden sihijuoman. Mikä onnellisuus.
Luxusta, 
Minna-lomailija/lts
 

 

Kommentit (5)
  1. Ihana paikka, kesällä varsinkin kun näkee liikkua vielä iltamyöhälläkin. Koiran kanssa mukava käydä illalla, kun voi laskea juoksemaan ja uimaan. Nyt tuleekin pitkä tauko taas kun illat on pimeät, kun ei tuota muiden liikkujen aikana voi päästää riekkumaan. Lapset ihan pähkinöinä, kun on luontopolkuja joka suuntaan. 🙂

    1. Ja pitkospuut on myös ihan ykkösjuttu pienimmille 🙂

      1. Todellakin! Ja koira oli kesällä ekstaasissa, kun ne mutalätäköt siellä metsän syvimmissä siimeksissä ei kuivu edes helteellä… 😀 Mut imho paljon kivempi ulkoilualue kuin Puijo!

  2. Tuttu lampi, kierretty ja istuskeltu monet kerrat tuolla. Sama kaatunut kelo näyttää yhä olevan vedessä. tuli hyvä mieli postauksestasi.

    1. Kiva että tykkäsit 🙂 Tuo paikka on kyllä mieleenpainuva. Itse olen nuorena suunnistanutkin nuissa maastoissa koulun kanssa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *