Ihana weeknd

Meillä alkoi lauantaina vauvauinti, josta olin etukäteen tietysti innoissani mutta myös vähän jännittinyt. Uinti strattaa joka lauantai kello 7.30 aamulla, joten hieman järjestelyjä tuo aika vaatii. Kuitenkin ekan kerran jälkeen voi sanoa, että ei tuo aikainen aamu-uinti niin paha sittenkään ole. Puolituntinen uinti meni hyvin Archerilta ja innolla odotan mitä kaikkea noin pieni voi oikein oppia. Koska vauvauinti oli niin aikaisin, sai koko päivästä paljon enemmän irti. Lähdin pojan kanssa pitkälle vaunulenkille, koska kuka nyt ei tuosta ihanasta aurongonpaisteesta nauttisi. Sai äitikin hyvin liikuntaa siinä samalla. Vaunujen työtäminen tiellä jota ei ole aurattu käy kunnon treenistä.Lähdimme illansuussa vielä luistelemaan, joten ulkoiltua tuli hyvin. 

vauva

Sunnuntaina oli rento päivä. Siivoilin alkupäivästä ja kävimme tyhjentämässä kirppari pöytämme. Saimme arvonnassa kaksi viikkoa ilmaiseksi, josta olin hyvin innoissani koska normaalisti ei tule arvonnoissa voitettua. Kuitenkin kahden viikon saldoksi jäi kymmenen euroa, joten  paljoa ei tullut myytyä. Päätimmekin että ne mitkä ei mennyt myydyksi viemme hyväntekeväisyyteen.

Lapsen myötä on huomannut että ei ole paljon eroa onko viikonloppu ja arkipäivä. Kuitenkin pyrimme aina tekemään jotain pientä spesiaalia viikonloppuna. On tärkeää että ottaa omaa aikaa vaikka olisikin pieni lapsi kotona. Olemme kuitenkin kaikki omia yksilöitä ja itsestä on pidettävä myös huolta että jaksaa. Ihanaa viikonalkua kaikille, muistakaa huolehtia itsestänne! 

auringonnousu

 

-Eveliina

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *