Mitä hiuksilleni kävi

Kävin noin kaksi viikkoa sitten kampaajalla. Ja kyllä tämä postaus piti tehdä jo aikaisemmin, mutta nyt otan itseäni niskasta kiinni. Kerroin kuinka haluaisin jotain uutta ja piristystä hiuksilleni kesäksi. Itselleni tulee aina jotenkin ”uusi alku”-fiilis kampaajalla käynnin jälkeen. Eikös se niin ole että kun hiukset on naisella hyvin, kaikki on hyvin. Itse lukeudun niihin joiden kampaaja käynnit venähtää yli puolen vuoden, joten ennen ja jälkeen ero on jokseenkin huomattava. Pidän kuitenkin tärkeänä että hiukseni voivat hyvin ja näyttäisivät terveiltä, joten liikavärjäyksen ja käsitettelyn lopputulosta ei halua varmaan kukaan.

Hiukset

Olen aina värjännyt tummaksi hiukseni, jos Aussi aikaa ei lasketa mukaan. Hiukseni ovat taipuvaiset lämpöiseen joskus jopa ihan punertavaan sävyyn. Kun menin kampaajan penkkiin, tuli karu totuus kampaajan suusta. Järkyttävä oranssi pehko kuivilla latvoilla, ihanaa. Näytin kuvia millaista olisin hakemassa ja ryhdyttiin hommiin. Latvoja ei voinut täysin blondiksi saada, mutta lähelle kuitenkin pyrittiin. Lopputulos oli se että kampaajan kädet olivät täysin harmaat ja meikäläisen hiukset silti täysin lämpöisen vaaleahkot. Oli vain myönnettävä että ei ne sen enempää vaalene. Pituudesta ei lähtenyt paljonkaan, vain kuivat latvat pois. Kampaajalla olikin hommaa saada harjattua hiukseni. Kun sait yhden osion pois takuista, oli jossain jo toinen takku. Onneksi minulla oli päivän viimeinen aika, koska takkupesieni selvittelyssä meni ylitöiksi.

Hiukset

Nyt kun olen hiuksia hetken aikaa katellut olen niihin aivan tykästynyt. Lähdimme iltakävelylle perheen kanssa ja mieheni nappasi kuvat hiukistani. Ilta-aurinko hieman vääristää väriä, mutta kuten huomaa latvat ovat aika keltaiseen taipuvat silti. Ostoslistalla on ehdottomasti hopeashampoo, joten se täytyy ostaa ennen kuin on myöhäistä. Olin kuvitellut että pääni on täys katkenneita hiuksia, mutta ne osoittuikin olevan uusia kasvavia hiuksia. Keskustelimme kampaajan kanssa myös siitä kuinka raskaus voi oikeasti muuttaa hiuksien laatua. Siinä kestää myös vuosia, että hiukset palaavat normaaliin kuntoonsa. Tavoitteenani on että saisin latvat vielä vaaleammiksi, joten jos se kampaaja-aika ei nyt tällä kertaa sitten venähtäisi. Luulen kyllä että venähtää, joten nähtäväksi jää! 😀 Hyvää sunnuntaita kaikille!

 

-Eveliina

 

Seuraa blogiani helposti Facebookissa ja Bloglovin’:ssa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *