Oma tyyli ja sen löytäminen – vuosien projekti

Oma tyyli ja sen löytäminen on jokaisen varsinkin naisten päänvaiva, joka kestää vuosia. Joillekkin se voi olla helppoa, mutta itse olen vielä matkalla. Olen lukenut paljon postauksia ja artikkeleja siitä kuinka löytää oma tyyli ja mitkä vaatteet jokaisen naisen pitäisi omistaa. Heräteostokset ovat kuitenkin suuri heikkouteni, minkä vuoksi asukriisit ovat jo normaalia kun pitäisi olla lähdössä.

Teininä sitä ei oikein välittänyt mistä se paita on tehty sen osti jos se oli kiva, that’s it. Olenkin karsinut paljon vaatteitani ja laittanut niitä kirpputorille myyntiin.Nykyään tajuaa sen laadun merkityksen ja olen tehtyn pitkän ajan projektikseni, että laatu ennen määrää. 

Pinterestiä selaillessa ne tietyt kuvat aina tallentuu ja voisinkin sanoa tyylini olevan klassinen. Muutenkin Pinterest on mahtava paikka etsiä inspiraatioo tai vinkkejä. Jos tyyli on ajattoman klassinen, kaipaa se mielestäni pieniä yksityiskohtia tehden kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Vaikka olenkin vielä nuori, koen että olen suht perillä siitä mitä haluan.

Miksi sitten alussa sanoin että olen vielä matkalla? Vaatekaapistani ei löydy kaikkia niitä vaatteita joita haluan ja joilla voisin luoda klassisen tyylin. Haluan että asukriisit on historiaa ja voin helposti yhdistellä vaatteitaan. Muutos ei tapahdu hetkessä vaan siihen menee vuosia. Haluan löytää juuri ne oikeat helmet joita voi käyttää lukemattomia kertoja kyllästymättä.

klassinen tyyli

Kuvat ovat Pinterest kansiostani.

Ajattelimme lähteä vielä tänään luistelemaan mieheni kanssa. Löysimme kirpparilta hyväkuntoiset parit, joten heti testaamaan. Tämän aamuinen sumu vaihtui ihanaan auringonpaisteeseen, joka tuo paljon lisä energiaa ja itselle tulee heti fiilis et pakko päästä ulos. En malta odottaa että pääsemme nauttimaan kunnolla kevätauringosta.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

-Eveliina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *