Summer hair – inspiraatio

Siitä kun olen istunut kampaajan penkissä, on aivan liian kauan aikaa. Juuri ennen ristiäisiä olin viimeksi, joten nyt olisi pakko saada aikaiseksi. Tarkoitus olisi siis vähän leikata ja värjätä. En oikein osaa päättää että mitä sitä laittaisi hiuksiin, tummempaa vai vaaleampaa. Ainakaan blondiksi en enää halua yrittää, sen verran hiukset siinä kärsivät. Meriveden kuivattamat ja auringon polttamat niin voi varmasti kuvitella että lopputulos oli aika karmiva. Valehtelematta kolmen tunnin hiusten harjausprosessista ollaan tultu jo eteenpäin. 

Aloitin noin 13-vuotiaana kasvattamaan hiuksiani aivan lyhyestä. Siihen meni noin viisi vuotta että sain kunnolla pitkät hiukset. Sinä aikana tuli hyvin vähän käytettyä mitään aineita hiuksissa ja lämpökäsittelyä aivan muutamia kertoja. Nykyäänkin en pahemmin mitään tuotteita käytä, paitsi lakkaa ja hiusöljyä. Olen aivan toivoton tekemään mitään kampauksia itselleni. Ranskanlettikään ei suju, mutta sen haluan vielä joku päivä oppia. Pienen lapsen kanssa päivät menee perus ponkkarilla, koska ne roikkuvat hiukset on niin kivoja ottaa kiinni ja vetää. En muista milloin olisin ollut päivän kokonaan hiukset auki. Raskauden jälkeen hiukseni ovat alkaneet katkeilemaan ja ponnarilla pitohan ei tähän auta. Tarkoituksena olisi nyt saada kasvatettua nuo katkenneet takaisin ruotuun.

  hiusinspiraatio

Sitten mitä haluaisin kesäksi. Luulen että tyvi tummemmaksi ja sitten latvoihin vaaleampia raitoja. Mahdollisimman luonnolliset kuitenkin haluan hiuksista. En yhtään vaan osaa päättää kuinka vaaleaa haluan latvoihin. Pituutta ei varmaan hirveästi lähde, eli long bob mallilla mennään. Nämä kuvat ovat pinterestistä. On tuo vaan niin hyvä sovellus inspiraation etsimiseen! Laitan vielä ennen ja jälkeen kuvia, kun olen käynyt kampaajalla. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

 

-Eveliina

Seuraa blogiani helposti facebookissa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *