Viikko Vuokatissa

Viikko Vuokatissa oli ihana, rentouttava ja raskas.

Miksi raskas? Tämä keho ei hetkeen ole tottunut mihinkään jatkuvaan urheilusuoritukseen. Laskimme kaksi päivää putkeen ja olin aivan puhki. Kahden kilometrin hiihtolenkki lipsuvilla suksilla sai minut astmakohtauksen partaalle. Yhden välipäivän jälkeen olimme takaisin mäessä. Lepopäivän jälkeen keho jaksoi paremmin ja onneksi Archer nukkui pitkään, siis seitsemään, niin äitikin jaksoi.

Miksi ihana?Meidän mökkimme oli aivan ihana. Sopivan pieni ja kompakti ja mikä tärkein todella toimiva. Nyt lapsen kanssa lomaillessa pieniin asioihin kiinnittää aivan erilailla huomiota. Vuokatti on todella kaunista seutua. Eihän se vedä vertoja Lapille, mutta se on erilailla kaunis. Kävimme mieheni kanssa Issikka vaelluksella. Onko söpömpää hevosrotua! Aivan ihana vaellus ja myös todella aivot narikkaan hetki rentoutua luonnossa.

Miksi rentouttava? Onhan se aikas ihanaa maata siinä sohvalla ja miettiä mitäs sitä tekis. Jäiskö tähän vai lähtiskö ulos raikkaaseen ilmaan. Iltaisin makoilu sohvalla vei voiton. Ei haittaa vaikka astiat jäisi vähän lojuun ja kaikki olisi vähän hujan hajan. On lomalla kyllä sallittua olla laiska siivoon. Itseäni kuitenkin miellyttää aamuisin tulla puhtaaseen keittiöön, joten välillä siivosin silmäluomet poskilla.

vuokatti1_0.jpg

vuokatti2.jpg

vuokatti3.jpg

vuokatti.jpg

 

-Eveliina

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *