Muhevaa lohtuaamiaista Early Bird Caféssa

Pieneen aamiaissettiin kuuluu grilled cheese -leipä, papuja, vihersalaattia sekä talon erikoisuus, ”munakokkeli”.
Early Birdin ruokalistaa oli vaikea löytää internetistä, joten tässä se on iloksenne, olkaapa hyvät!

 

Kallion Early Bird -kahvila ei ole mikään ravintolaskenen uusin tulokas, mutta jostain syystä en vain ole päässyt sinne aiemmin, vaikka olenkin all day breakfast -paikkojen suuri ystävä! Early Bird on pienehkö, Kolmannella linjalla sijaitseva vähän berliiniläishenkinen kahvila, jonka rosoisuus ja ”sliippaamattomuus” on varsin viehättävää.

Early Birdin listalla on kolme valmista aamiaissettiä: pieni, iso sekä vegaani. Valmiiden lautasten sijaan voisi valita yksittäisiä annoksia, ja leivonnaiset / makeat sekä juomat tilataan myöskin annosten ulkopuolelta. Pieneen aamiaissettiin kuului grillattu juustoleipä, vihersalaatti, papuja tomaattikastikkeessa sekä talon munakokkeli (10,50€). Kahvi ei kuulu hintaan, mutta +1€:lla kaikkiin aamiaisiin saa suodatinkahvin (jota saa santsata) tai 2,5€:lla erikoiskahvin.

Aamiaislautasen kohokohta oli maailman ihanin lohturuoka eli grillattu juustoleipä västerbottenostilla, gruyerellä ja bechamelilla – onneksi leipäviipaleita oli runsaasti! Talon erikoisuus on ”munakokkeli”, joka ei ole kokkelia nähnytkään, vaan on suussasulavan pehmeä ”munavaahto”, jota voi syödä lusikalla tai dippailla leipää siihen. Vihersalaatti ja pavut olivat tavallaan vähän turha lisuke lautasannoksessa, joten ensi kerralla valitsisin ehkä yksittäisiä annoksia. Tattaripuuro marinoiduilla marjoilla sekä törkeän herkullisen näköinen manterlicroissant jäivät hieman kaihertamaan mieltä, eli niitä pitää vielä tulla maistelemaan uudestaan!

Sunnuntaiaamuna paikka oli tupaten täynnä ja vaikka aamiainen olikin herkullinen, ei tullut sellainen rauhallinen olo että tekeepä ottaa vielä kuppi kahvia ja jäädä tähän istuskelemaan. Voisin kuvitella että rauhallisen aamiaishetken voisi saavuttaa helpommin arkiaamuna? Täytyy siis tulla uudelle testikerralle toiste!

Early Bird, Kolmas linja 12

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *