Punavuoren sympaattisin kahvila, Green Hippo Cafe

IMG_4510.jpgIMG_4507.jpgIMG_4509.jpg

Fredrikintorille entisen Torin tiloihin on avautunut mitä sympaattisin Green Hippo Café, josta Nyt.fi kirjoitti heinäkuussa varsin mairittelevan arvion. Kesästä valikoima on osittain muuttunut, mutta Instagramissakin vilisseet smoothie bowlit ovat yhä valikoimissa. Arkiaamuisin tarjolla on erittäin kohtuuhintaista aamiaista: listalta voi valita yksittäisiä aamiaisannoksia kuten avokadoleivän tai tuorepuuron, ja valmiiksi on mietitty muutama aamiaiskombo, joihin sisältyy samoja annoksia. Seurueemme valitsi Combo Bombon (7,50 €, sis. juustoleipä, chiavanukas ja kahvi) sekä Hilbert’s Specialin (9,50 €, kaurapuuroa nutellalla ja marjoilla, smoothie sekä erikoiskahvi). Lisäksi värikkäät smoothie bowlit sekä muut yksittäin tilattavat annokset kuulostivat ja näyttivät herkullisilta. Suomessa usein aamiainen on joko valmislautanen tai buffet, muualla maailmassa olen tykännyt nimenomaan kahviloista, joissa voi koota aamiaissettinsä itse, tästä siis hipoille pisteet!

Combo Bombon juustoleipä on hyvän kokoinen reissumies aika perinteisillä täytteillä, chiavanukas erinomainen, mutta settiin upgreidattu latte oudon vetelä ja epäesteettinen (koska ruuassa on tärkeintä hyvä kuva). Hilbertin erikoisessa on Nutellaa liikaa, mutta marjat kompensoivat onneksi settiä. Mistään tajunnanräjäyttävästä makuelämyksestä ei siis ole kyse, mutta hinta-laatusuhde on kohdillaan: näin kohtuuhintaista aamiaista tuskin saa Helsingistä muualta. Ensi kerralla skippaisin kombon ja valitsisin tuotteet yksitellen – viereiseen pöytään mennyt avokadoleipä näytti herkulliselta!

Green Hippon tunnelma on kohdillaan ja tila mukavan iso. Sunnuntaisin on tarjolla brunssia, joka täytyy vielä testata erikseen. Kaikin puolin tervetullut tulokas kaupunkiin!

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *