Testissä Väinö Kallion brunssi

IMG_3158.jpg

IMG_3159.jpg

IMG_3162.jpg

Hämeentielle, entiseen Elannon pääkonttoriin avautui huhtikuussa tapahtumatila ja ravintola Väinö Kallio. Tilojen käyttöönotto on kulttuuriteko jo itsessään joten paikkaa piti ehdottomasti päästä testaamaan. Väinössä on 27.5. asti brunssi kampanjahintaan 23 €, lapset 11 ikävuoteen asti 1 € / henkilö. Brunssia tarjoillaan viikonloppuisin kahdessa kattauksessa, klo 11 ja 13.

Olo on juhlava jo Hämeentieltä korkeista ovista sisään astellessa. Art deco -tyylinen sali on huikean hieno ja paikka näyttää olevan täyteen varattu. Tarjolla on herkullinen ja kattava salaattibuffet erilaisine ruokaisine salaatteineen sekä lämminbuffet, jossa on mm. sieni-fenkoli-risottoa, joskin tyypilliseen tapaan lämpimiin ruokiin ei ikinä päästä kun vatsat täyttyvät jo alkupaloista. Mangosmoothie on suussasulavaa ja jälkiruokapöydässä on valtava määrä erilaisia kakkuja – kakkupalat vaan voisivat olla pienempiä.

Paikka on selkeästi vielä löytämässä rytmiään, sillä pieniä kauneusvirheitä esiintyy siellä täällä: ruokalinjastossa esimerkiksi on tarjoiluvälineitä vain toisella puolella mikä aiheuttaa hämmennystä linjaston alkupäässä. Seurueemme myös plaseerataan ärsyttävästi kulkuväylälle siten että ohikulkevat ihmiset kolhivat selinistujia jatkuvasti, mutta henkilökunta on ystävällistä ja siirtää pyynnöstämme kulkuväylältä ison ruukkukasvin pois, mikä helpottaa tilannetta ja saamme syödä suurinpiirtein rauhassa.

Kuten jo sanoin, on mahtavaa, että näinkin upea tila on saatu käyttöön ja Väinö Kallio varmasti vakiinnuttaa paikkansa. Väinössä järjestetään myös mm. villiruokaillallisia sekä Kulttuurisoppa-kohtaamisiltoja eli monipuolista ja kaivattua ohjelmaa tuntuu olevan luvassa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *