Käytä hääpukuasi -päivä

haakuvat_web-62.jpg

Micci & Shan, 3.8.2013 (Kuva: Mika Martikainen)

Tänään on kuulemma Käytä hääpukuasi -päivä. Asiasta uutisoi mm. Iltasanomat, sekä meidän paikallinen lehtemme Karjalainen.

karjalainen1.jpg

Kuten tarkkasilmäisimmät ehkä huomasivatkin, pääsin kaverini Annen kanssa asian tiimoilta keikistelemään hääpuku päällä ihan lehteen asti. Sivulla 13 (onnennumeroni, muuten!) kertoilemme hääpuvuistamme ja vähän siitä, mitä ajatuksia tällainen teemapäivä meissä herättää. Molempien hääpuvut ovat niin ihania, että mielelläänhän niihin pukeutuisi useamminkin, mutta en sentään töihin menisi hääpuku päällä – niinkin kuulemma tänään olisi voinut tehdä. Olisivat saattaneet opiskelijat vähän ihmetellä, jos olisin ilmestynyt opettamaan tässä puvussa. 😀 Jotkut teemabileet voisi kyllä pitää, missä kaikki pukeutuisivat hääpukuihinsa. Se voisi olla kivaa!

karjalainen2.jpg

Lehden kuvissa kanssamme poseeraa Annen Nemo-koira.

Jutussa on myös yhdessä kohdassa hieman hassu sanavalinta. Siellä nimittäin lukee, että: ””Uunilan ja Perón-Turkin häistä on niin vähän aikaa, ettei pukuun sujahtaminen tuota vaikeuksia.”. Niin, emme me kyllä keskenämme naimisiin menneet, eikä tarkoituksenamme myöskään ole pahemmin paisua ajan saatossa niin, ettemme enää pukuihimme mahtuisi… Muuten juttu oli mielestäni oikein kiva ja kuvatkin suhteellisen edustavia.

Mulla oli itse asiassa kaksikin hääpukua, sillä juhlimme häitä kahtena eri päivänä. Perjantaina 2.8.2013 kävimme vihkiytymässä maistraatissa, ja siellä päälläni oli hieman arkisempi, mutta kuitenkin pitkä, luumunvärinen puku. Lauantaina 3.8. sitten juhlimme avioitumistamme yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa, ja tuota tilaisuutta varten oli sitten tämä kuvissa näkyvä ”virallinen” hääpuku. Se on muuten juuri tämän samaisen Annen opinnäytetyö. Haimme pukuun hieman Tolkienin haltiamaisuutta (mitä korosti myös kaulassani oleva Evenstar) sekä edwardiaanisen ajan tyyliä à la Downton Abbey. Häälaukkuni oli isoisoäitini häälaukku 1900-luvun alusta.

haakuvat_web-58.jpg

(Kuva: Mika Martikainen)

muoti trendit oma-elama hopsoa
Kommentit (10)
  1. Pieni on maailma. Shan opiskeli samaa alaa samaan aikaan amk:ssa kuin minä.
    Hienot kuvat ja hyvä idea tuollainen käytä hääpukua-päivä! Olet todella kaunis morsian! Ja Shanin hiukset senkun kasvaa vaan! 😀

    1. Niin tosiaan on! Ja kiitos. 🙂

  2. Sulhanen olisi kyllä voinut kävästä parturissa vähintään leikkauttamassa kuolleet latvat pois tai laittaa hiukset edes kiinni. Nyt jäi tosi epäsiisti vaikutelma, jonka valitettavasti noissa kuvissa vie huomion nätiksi laitetusta morsiamesta.

    1. Meitä se ei kyllä häirinnyt (ja latvatkin oli kyllä leikattu, vaikkei sitä ehkä huomaa) eikä häiritse edelleenkään. Kukin tyylillään. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *