Nahkahameesta mekoksi

Hahaa! Täällä pitkästä aikaa! Ei ole ollut tässä oikein asua kuvattavaksi, koska olen ollut koko alkuvuoden samoissa housuissa (joo HOUSUISSA), joko mustissa löysissä tai sitten harmaissa löysissä ja Henkkamaukan pörrykkäneuleessa, jonka ostin Tallinnasta kun oli kylmä. Jälleen kerran esiintyessäni siinä minulta vaivihkaa kysyttiin, että olenko pessyt sitä kertaakaan. Ööö joo. (Tarkalleen ottaen tästä asusta on kuvia, tyylikkäästi mm. sieltä Tallinnan laivan vessasta, mutta en ole saanut ns. uploudattua niitä kuvia.)

Löpinät sikseen! Nyt on asiaakin! Muistatte ehkä kasakkahameeni, joka aiheutti epävarmuutta vaikka oli varsin muodikas. Näin ehkä Trendissä samanlaisen, joten varmana oli muodikas. Jollekin ehkä muistuu mieleen, että aiemmin kaipailin nahkamekkoa. Oikein nokkela laskee nyt yhteen yksi plus yksi.

Kyllä! Entinen kasakkahame on nyt nahkamekko. Harmillista kyllä, siitä ei ole muita vertailukuvia kuin nämä uskomattoman surkeat tuossa aiemmassa postauksessa ja alla. En vaan tajunnut ottaa.

Mutta nyt hame näyttää siis tältä:

P4120049.JPG

No ei ole kummoisia nämäkään kuvat! Kuvaaja karkasi niin valmiista asusta ei tullut otettua kuvaa. Naaman irrotin kun siinä oli meikkiä vaan osassa niin näytin jurpolta.

pc170064.jpg

Lähtötilanne oli siis tämä. Sori että laitan näin kauhean kuvan oikein uudestaan!

Muutos tehtiin Hakaniemessä sijaitsevassa Remake EkoDesignissa. Vein sinne hameen ja netistä kaivetun inspiraatiokuvan, ja kerroin minkälaista mallia toivoin. En halunnut kittanaa mekkoa, enkä sellaista jossa olisi vaikea olla tai liikkua. Hameen vyötärökaitaleen alla oleva rypytys päätettiin säilyttää mekon yläosassa.

Suunnittelun jälkeen kävin pari kertaa sovituksessa. Prosessi olisi ollut nopea, mutta koska poistuin välillä ulkomaille, sain flunssan ja lapset vatsataudin, ja jossain vaiheessa en oikein päässyt könkkäämään ulos jalkavammani takia, tammikuussa aloitettu projekti valmistui viime perjantaiksi. Silloin nappasin mekon mukaani ilman varmistussovitusta, koska olin päättänyt käyttää sitä Aussie Blog Awards -bileissä. (Epäluontevan poseerauskuvan näet täältä.)

P4120051.JPG

Olin pitkään haaveksinut nahkamekosta, mutta valmiissa mekoissa on se ongelma, että ne kiristävät aina jostain. Tarvitsen paljon tilaa käsilleni ja hartioillekin enemmän, mitä kokoisistani vaatteista yleensä löytyy.

Minusta tästä tuli aika hieno! Ainoa, mikä epäilyttää on se, että halusin väljän mallin mutta en tiedä tuliko tästä liian väljä. Sain sellaisia kommentteja, että oletko laihtunut 10 kiloa mekon teettämisen jälkeen…ööh. Mutta ehkä väljä nahkamekko on konseptina sen verran oletetusta poikkeava? Tai sitten minun täytyy käydä kiristämässä sitä vähän.

Käytin samaa mekkoa myös lauantaisissa Indiedays Blog Awards -bileissä.

indiedays_blog_awards_2014_9_0.jpg

Tästä näkee tuon väljyydenkin paremmin. Kuva Henri Ilanen/ Olympus. Aavistuksen verran takaosaa vilahtaa tässä kuvassa.

Mitäs tykkäät, kannattiko muutos? (Ja pitäisikö kiristää?)

muoti paivan-tyyli trendit vastuullisuus
Kommentit (4)
  1. Jätin tuommoiseksi, en jaksanut enää kavennuttaa 🙂 Muuten on ollut ihan ok, mutta sillee ei oikein toimi että pitäisi neuletta tms. tossa päällä, sen se väljyys tekee hölmön näköiseksi.

  2. Hieno muutos, toimii mun mielestä mekkona paljon paremmin! Mulla on melkein samanlainen, tosin ihan alun perinkin mekko, jonka löysin muutama vuosi sitten Tukholmasta. Eikä toi mun silmään näytä edes liian löysältä. Paitsi jos tykkää tyköistuvammasta. 🙂

    1. Joo, mustakin se on paljon parempi noin. Aika lailla yllätyin miten näppärästi se taipui mekoksi!
      Mä itse asiassa törmäsin mallia googlatessa sun johonkin vanhaan postaukseen, missä kerroit että löysit mekon Tukholmasta, mutta kuvat ei auennut ollenkaan siinä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *