Lääke lapsetukseen

On kai ihan normaalia, että reilu kakskymppisiä ihmisiä lapsettaa ja täytyy lähteä viettämään päivää huvipuistossa, joka on pääosin suunnattu lapsille. Kyllä sieltä silti löytyi pari laitetta, josta oli meillekin edes jotain iloa. Kaikista kauhein laite oli ehdottomasti allekirjoittaneen mielestä maailmanpyörä, vaikkei se edes iso ollut, mutta silti kuitenkin. Seuralaiseni mielestä kauheinta oli kai kummituslinna. Sitä en tiedä, onko normaalia pelätä kummituslinnassa 23-vuotiaana? Joka tapauksessa hauskaa meillä oli, sitä ei voi kieltää.

I think it is quite normal that two 20-something girls feel little bit childish and have to go spend day at the amusement park which is mainly for kids. Although there was few rides for our amusement as well. On my opinion, the scariest ride is Ferris wheel, even it wasn't that big but anyway. My friend was most scared of the haunted house. I'm not sure if it's normal to be so scared there when you are 23 years old? But any way, we had lots of fun, that I can't deny.

Kommentit

Lauras. (Ei varmistettu)

Ihanan vanhantyylisiä kuvia, tykkään! :)

bubble (Ei varmistettu)

Kävi toissakesänä pitkästä aikaa Lintsillä (silloin olin 26v) ja siellä oli minulle uusi kummitushärdelli, jossa käveltiin pimeässä sokkeloissa. Vastaan saattoi tulla mitä tahansa. Se oli ihan helvetillistä.. Lopussa oli peilisokkelo, josta ei meinannut päästä pois, ja olin ihan järkyttävässä tuskanhiessä kun lopulta selvitin kaverini kanssa tien ulkoilmaan :D Huh!

Suz (Ei varmistettu)

Mä pelkään nykyisin enemmän kaikkia kummitusjunia, vuoristorataa yms. kuin lapsena, silloin ne oli hauskoja, mutta kuten bubble totesi, osa on aika ahdistavia näin aikuisiällä, ja mulla sitä ikää kuitenkin jo on :D

Kauniita kuvia!!

Vallila (Ei varmistettu)

Suz, todellakin! Kummitusjuna oli viimeisin laite johon uskalsin silmät auki mennä. Pelkään sitä edelleen.

Henry

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.