Vinkkejä kaivataan

Huomenna otetaan suunta kohti Tamperetta. Rakas aviomieheni menee hakkauttamaan hihaansa, joten mulla on päivä aikaa lorvia kaupungilla. 

Nyt siis haluan kuulla teiltä kaikki ne parhaimmat vinkit, mihin kannattaa suunnistaa. Mielellään koluan kirppareita ja osto- ja myyntiliikkeitä, mutta myös kaikki sisustuspuodit, kahvilat tai muuten vaan must see-paikkojen vinkit otetaan ilolla vastaan. Mulla on käytössä auto, joten paikkojen ei tarvitse sijaita ihan keskustassa. Jos mahdollista niin laittakaa osoitteet mukaan, niin osaan vähän paremmin suunnistaa, eikä mene koko ilta googletellessa. 

Tomorrow I'm going to Tampere with my hubby and I need some tips where I should visit while I'm there.

Kommentit

häkkilintu

Bonuskirppis on halvempi kuin ylisuosittu Radiokirppis ja Tampere-vierailu ei ole asiallinen jos ei syö vohvelia Vohvelikahvilassa.

Amen.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Suosittelen myös kahvila Runoa Voffelikahvilan vastapäätä. Kahvilakierros yhdellä ja samalla Ojakadulla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä suosittelen myös Bonuskirppistä (http://www.bonuskirppis.fi/kirpputori.html), joka sijaitsee Itsenäisyydenkadulla samoin kuin Pelastusarmeijan kirppis (http://www.pelastusarmeija.fi/?id=222).

Kulman takana Tammelan puistokadulla on Fidan lähetystori ja Kaunotar ja kulkuri -second hand (http://www.kaunotarjakulkuri.fi/).

Toinen Fidan kirppis on Näsilinnankatu 21:ssä, ja sen lähellä on myös toinen Pelastusarmeijan kirppis(http://www.pelastusarmeija.fi/?id=222), molemmista löytyy myös huonekaluja yms.

Jos vohvelin sijaan tekeekin mieli munkkia, niin suosittelen Pyynikin Näkötornin kahvilaa (http://www.munkkikahvila.net/).

häkkilintu

Karsastan oman blogini mainostamista, mutten viitsi "täyttää koko kommenttiboksia" copy-pastettamalla Tampere-juttuani

http://www.lily.fi/juttu/tampereelta-naas

On tuo pari juttua, jota täällä ei ole mainittu

 

Nonna (Ei varmistettu)

Suosittelen edellisten lisäksi Vintage Garden & Super mukavaa, joka sijaitsee myöskin jo edellä mainitulla Ojakadulla. Siellä on vintage-asusteita, koruja, vaatteita ja kenkiä sekä uusia suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita. Todella kiva puoti!

Sitten siinä samassa korttelissa, mutta toisella sivulla on Kyttälän kirppis, joka on myös mielestäni hyvä paikka. Sen osoite taitaa olla Tuomiokirkonkatu.

Design Boulevardin saatat jo tietää, se on myöskin vierailemisen arvoinen putiikki, Aleksanterinkatu 30.

Ja edellisestä vähän Koskikeskukseen päin sijaitsee kiva second hand -putiikki Olga-neiti.

Kannattaa poiketa myös Taito-Shopissa, Hatanpään valtatie 4, myöskin Koskarin kulmilla.

Samalla pysäköinnillä voi kävellä myös Koskikeskuksen taakse Kehräsaareen, siellä on ainakin joitakin mielenkiintoisia putiikkeja. Kehräsaaressa sijaitsee myös jo kerran mainittu elokuvateatteri Niagara. Niagaran alakerrassa on kiva ravintola 931, josta saa ainakin maukkaita toasteja.

Koskarin takana on myös käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkaranta, jossa on myöskin kiva kahvila.

Sitten tulee mieleen ainakin vielä yksi kauppa, ID. Se on kyllä vähän toisella puolella kaupunkia, mutta yksi niistä Tampereen ainoista design-huonekalukaupoista. Hämeenpuisto 14.

Kirppareita vielä:
Amurin kirppis, Satakunnankatu 19. Se on ainakin ihan lattiasta kattoon asti täynnä tavaraa :)

Sammon kirppis, Sammonkatu 62. Ihan OK paikka.

Kirpputori Salsa, Ajokinkatu 4. Todella iso itsepalvelukirppis.

Heh, näissä on jo päiväksi kiertelemistä! :D

Nanuska (Ei varmistettu)

Amurin kirppis Satakunnankadulla, ainakin ikkunoiden perusteella kaikkea ihanaa vanhaa, huonekaluja jne.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olga-neiti onkin muuten Helga-neiti! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ehdottomasti sun on käytävä Cafe la famillessa Aleksis Kiven kadulla! Ihana ranskalaishenkinen kahvila ja tosi hyviä leivoksia! :)

Go With the Flow

Minäkin suosittelen ehdottomasti kahvila-baari 931 Kehräsaaressa, loistava tunnelma ja mahtavaa kahvia!

Ninnipinni (Ei varmistettu)

Viime viikolla piipahdin hikeä pyyhkien aseman takana olevassa Fidassa (en muista katua) ja siel oli kyl kuumia astioita ja kotimaista vanhaa lasia yms. ihanuuksia vaikka kuinka, lapsille yllättävän paljon hyväkuntoista Marimekkoa, eikä hinnatkaan suuremmilta osilta niin hirvittäneet. Helle sekoitti pään eikä shoppailusta tullut mitään, eli sieltä vaan noukkimaan herkut kassiin! ;)

Netta-Natalia

ISO kiitos kaikille vinkeistä! Muutamat kirpparit tuli kierrettyä ja Vohvelikahvila testattua. Harmi että päivä jäi odotettua lyhyemmäksi ja vettäkin satoi. Kivaa kuitenkin oli.

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com

Kommentoi