Ensimmäinen huonekaluhankinta tulevaan kotiin

Tämän kaverin syliin pääsemistä en malta odottaa!

Ostimme viimein, useamman vuoden pähkäilyn jälkeen uuden sohvan. Edellinen  oli lähes parikymmentä vuotta vanha, ja kestävä kuin mikä -annoimme sen eteenpäin  uuteen kotiin kun muutimme tänne pieneen väliaikaiseen kotiin. Kuluva vuosi on istuttu kuin kanat orrella olkkarissa olevalla Artekin vanhalla laverilla, joka tulee aikanaan päätymään vierasvuoteeksi työhuoneeseen.

Olin katsellut Kuusilinnan nahkasohvia jo todella pitkään.  Vaakakupissa painoivat kotimaisuus (suunniteltu Suomessa ja valmistetaan, missäs muualla kuin Lahdessa, joka on vähän niinkuin toinen kotikaupunkimme kun siellä niin paljon vietetään anoppilassa aikaa), ylivertainen istumamukavuus ja nyt viimein yks kaks yllättäen tämän uuden pähkinänruskean sävyn saavuttua mallistoon ennen viime Habitarea, myös meidän tykkäämässä värissä!

Kuvan sohva on Kuusilinnan nahkainen Ilma-sohva, täsmälleen mikä meille tulee syvempänä mallina. Sopivan siro ulkoisesti mustine metallijalkoineen ja aivan ihana löhötä. Ja siinä mahtuu myös nukkumaan, 190-senttinen mieheni testasi sitä ensimmäisenä. Ulkonäössä pidän erityisesti noista istuintyynyjen tereistä, ne tekevät sohvasta jotenkin tanskalaishenkisen.

Nahkasohva oli ilmiselvä valinta lasten ja koiran kanssa. Vanhan valkoisen sohvamme puuvillapäällistä sai olla yhtenään pesemässä, ja siinä oli oma hommansa. Nahkasohvan huolto on simppelimpää, kun useimmat tahrat saa mietoon saippuaveteen kostutetulla rätillä pyyhkäistyä pois, eikä tarvitse kuoria koko komeutta luurangoksi jokaisen pikku accidentin jälkeen. -Meillä toisinaan myös herkutellaan sohvalla, eikä ole yksi tai kaksi kertaa, kun perjantaileffa on vienyt niin mennessään, että sohvatyynylle on lipsahtanut suklaajätskiä tai poppareita.

Kotimainen soffa, ja kaikenpäälle nahkasohva, on iso investointi. Onneksi meillä oli aikaa odottaa, sillä nyt tammikuussa sohvasta sai 15% alennusta tammialen merkeissä (jatkuu edelleen). Sinänsä hinta ei kauhistuttanut: toivon, että tämä kaveri viihtyy meillä ainakin taas seuraavat parikymmentä vuotta.

Kuvat: Kuusilinna

Kommentit (3)
  1. Ei ole totta😆 Just viikonloppuna näytin – Kai Lehtistä mukaillen – miehelle joka asuu meillä, tuota kuvaa että t ä m ä sohva seuraavaksi ja hän oli vähintään yhtä innoissaan. Meillä on näköjään yhtä loistava maku ja tyylitaju😉😂

  2. Olen katsellut myös, että ostaisin Tuuli-tai Ilma divaanin. Tereistä tuli minullekin mieleen tanskalaishenkinen sisustus. Tilini saldo ei ole juuri nyt suotuisa, joten toivotaan, että myös ensi vuonna tai vaikka kesällä on myös ale 😊

    1. Molemmat ovat tosi kivoja! Ja olen huomannut, että säännöllisesti alet toistuvat,varmasti löydät omasi myöhemminkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *