Taloprojekti: seinät levytetty

Hiihtoreissun aikana työmiehet olivat laittaneet hihat heilumaan: kaikki seinät oli saatu levytetyksi, ja lisäksi myös suurin osa ovia ja ikkunoita oli saatu paikalleen.Ihan mahtavaa, kun valoa pääsee jo kunnolla sisälle, ja huoneita pääsee tosissaan tarkastelemaan. Pidän erityisen paljon tuosta olkkarin pariovesta, ainoastaan harmi, että emme voineet valita siihen puunsävyisiä karmeja talotehtaan ovitoimittajavalinnasta johtuen. Seinät kun ovat valkoiset, niin tämänkin kanssa kyllä elellään.

Lisäsimme vielä pienen seinäpätkän keittiön korkeita kaappeja piilottamaan, näkyy tuossa kuvassa harmaana muutoin ruskeiden seinien joukossa. Näin saamme eteiseen yhtenäistä seinäpintaa hiukan enemmän, vaikkapa peiliä tai penkkiä varten. Tällainen seinä itseasiassa alkujaan olikin piirustuksissa -ja sitten poistimme sen, kun ajatuksemme keittiöstä oli ensin toisenlainen. Vaan siinä se taas nököttää. Tuli sitten maksettua parisataa extraa tällaisesta päähänpistosta… Mutta lie sen väärti.

Olen muuten suunnitteluvaiheessa kiinnittänyt paljon huomiota ikkunoiden sijaintiin ja pyrkinyt saamaan esteetöntä kulkua valolle. Esimerkiksi tämän meidän makkarin ikkunan vastapuolella on olohuoneen korkeassa tilassa myös ikkuna, josko sillä yläkerran käytävä olisi valoisampi. Myös käytävän molemmilla puolilla on ikkuna-aukot: sisäikkuna tuossa oikealla lapsen huoneen katonrajassa ja vasemmalla korkea pystyikkuna käytävässä. Aika näyttää, kuinka ajatus toimii!

Ensi viikolla paikalle tulee maalariporukka, joka tasoittaa ja maalaa seinät. Sitä lopputulosta odotan kyllä kovasti!

Kommentit (1)
  1. Tuleepa hieno! Kävin visiitillä kaverin vuokraloftissa Jätkäsaaressa ja siellä oli juurikin näitä isoja sisäikkunoita. Teki kivasti minusta valoa ja avaruutta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *