Rahan lähetys ulkomaille edullisesti. Sis. Transferwise-koodin

Viime vuonna tuskailin paljon raha-asioiden kanssa. Vietnamissa piti tehdä paljon hankintoja, mihin paikallinen palkka ei riittänyt, joten halusin siirtää rahaa suomalaiselta tililtäni vietnamilaiselle tilille. Rahan lähettäminen Vietnamiin on kuitenkin kirpaissut pahasti joka kerta, sillä pankit perivät huomattavia summia eri maiden välisistä tilisiirroista ja rahan siirtymiseen on mennyt aina vähintään viikko. Tänä vuonna palasin taas saman ongelman ääreen. Tein Suomessa töitä kuusi kuukautta ja sain rahaa hyvin säästöön. Nyt olen kuitenkin Vietnamissa ja saan ensimmäisen palkan vasta tammikuun viimeinen päivä, joten Suomen rahoille olisi tarvetta. Onneksi kuulin Tranferwise nimisestäni yrityksestä, jonka kautta voi tehdä maitten välisiä tilisiirtoja huomattavasti edullisemmin. Löysin referral-linkin Ninan blogista, testasin sitä viimeviikolla ja 500 euroa ilmestyi vietnamilaiselle tililleni kahdessa arkipäivässä ilman mitään lisämaksuja. 

Palvelua oli mielestäni helppo käyttää ja tulen varmasti jatkossakin tekemään tilisiirrot Vietnamiin Tranferwisen kautta. Myös tulevat siirrot vaikuttaisivat olevan huomattavasti edullisempia kuin pankin kautta tehdyt ja valuuttakurssit ovat kohdallaan. 

Jos haluat testata Tranferwisea, niin tämän linkin kautta saat ensimmäisen maksimissaan 500 euron siirron ilman palvelumaksuja:

transferwise.com/u/lindaj69

640A11DE-1926-4A5A-9A7F-7A349EF54B6E.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *