Tässä sitä nyt ollaan

Tässä sitä nyt ollaan.

Tämä lause kuului ystäväni häissä muutama viikko sitten kun pappi piti täydellisen puheen hääparille ja kaikille vieraille rakkaudesta, ystävyydestä, ja yhdessä olosta. Ja tuo lause iskee itselle tähän kesään myös erittäin hyvin. Muussakin yhteydessä kuin yllämainituissa asioissa.

Eilen naurettiin crossfit treeneissä ystäväni kanssa, kuinka helmikuussa kävimme katsomassa Winter War- kilpailuja ja mietimme että hurja, kaikki oli niin taitavia. Käsilläkävely, köysikiipeily, muscle upit yms näytti hienoilta ja haaveilimme että ehkä mekin jonain päivänä. Ja eilen totesimme että hei, mehän osaamme jo hieman noita tällä hetkellä.

Joten, tässä sitä nyt ollaan, crossfit harjoittelun osalta helmikuussa vain haaveiltiin käsilläkävelystä tai että edes ilman tukea pysyisi käsilläseisonnassa. Ja tällä hetkellä, sitkeän harjoittelun kanssa käsilläkävely sujuu jo 10-30m, köysikiipeily on helppoa ja muscle uppi treenit on kovassa vauhdissa. Olen kolmen ystäväni kanssa osallistumassa marraskuussa Pieksämäellä järjestettävään Pieksäjäiset-kilpailuun, jonne olemme alkaneet säännöllisesti treenaamaan yhdessä ja monipuolisesti. Mukavuusalueella ja kaukana sen ulkopuolella. Nämä tulevat olemaan toiset crossfit kisani. Meidän boxilla ( crossfit kemijärvi) järjestettiin keväällä Pätsi-skaba, joka oli parikilpailu. Päivä sisälsi useampi lajeja, paljon onnen ja onnistumisen tunteita, itsensä ylittämistä ja toisten tsemppaamista vaikka toisia vastaan kilpailtiinkin. Oli mielettömän ihana jakaa ne tunteet kun muut teki omia ennätyksiä, rikkoi pelkojaan ja voittivat itsensä. Minulle ja huippuparilleni päivä oli antoisa ja voittohan sieltä napsahti kotiin ❤️

Kuva : Matti Pöyliö
Naisten sarjan mestarit. Kuva: Matti Pöyliö

Päivä oli kyllä hurjan jännittävä ja hauska. Ja matalankynnyksen startti ns  isompiin kilpailuihin. Tuleva marraskuun kisa on todellakin sitten isompi ja varmasti vaativampi, siksi onkin tärkeää harjoitella monipuolisesti ja muistaa myös ne hyvin tärkeät lepopäivät!
Tulevista treeneistä päivittelen varmasti lisää jatkossa!

Tällä hetkellä istun junassa matkalla Helsinkiin muutamaksi päiväksi vatsa täynnä perhosia tulevista päivistä. Vielä en voi paljastaa enempää mutta kohta kuulette siitä varmasti!

Tämä kesä on tuonut paljon uusia mahdollisuuksia ja ystäviä elämääni. Kokemuksia, joita en olisi ikinä uskonut kokevani.
Hetkiä, joita en tule ikinä unohtamaan.
Ja henkilöitä, joiden tapaaminen on ollut ihan uskomatonta.

Olen äärettömän onnellinen ja kiitollinen näistä tilaisuuksista.

Sitä monesti ajattelee, kuinka jännää olisi kokea kaikenlaista uutta tai että sinut riuhtaistaisiin kotisohvalta yllättäen tuntemattomaan seikkailuun, mutta eihän sellaista ikinä minulla tapahdu.
Tämän kesän jälkeen voin vain sanoa, että ikinä ei voi tietää tulevasta! 😁 Ihan normaali tylsä päivä kotisohvalla loikoillessa voi muuttua muutamassa minuutissa, yhdellä sinulle tulevalla puhelulla, aivan täysin ja ne muutamat minuutit voivat muuttaa elämäsi paljon jännittävämmäksi ja mielenkiintoiseksi.
Mistä siis on kyse?

Siitä saatte pieniä vihjeitä tulevina päivinä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *