Elämä on seikkailu

Nyt se on virallista.

Kesän aikana pääsin tapaamaan 11 huikeaa ja äärettömän kovakuntoista ja kilpailuhenkistä, mutta myös erittäin ystävällisiä ja avoimia ihmisiä. Juuri meidät oli valittu kaikkien muiden hakijoiden joukosta kisaamaan uuteen mtv 3 näyttävään Duudsoneiden ohjelmaan.

Jos joku olisi minulle sanonut vaikka helmikuussa, että tulet tapaamaan livenä duudsonit ja olemaan heidän kanssaan kuuluisalla räntsillä, heidän juontamassaan ohjelmassa ja pääsisin kokemaan pahimpia painajaisiani ja ylittämään itseni niin olisin nauranut itseni sohvalta alas.
Eihän sellaiseen tilaisuuteen ole mahiksia.

Mutta niin vain olikin!

Huhti-toukokuussa sain puhelun, joka sitten johti tähän kilpailuun. Sain hetken aikaa miettiä vastaanko Joo tai ei vaikken tiennyt tulevasta mitään. Ehdin ehkä murtosekunnin empiä, että ei, älä lähe kun et tiedä edes mitä on luvassa ja milloin ja kuinka kauan jne. Mutta heti sen jälkeen tuli fiilis että todellakin minä sanon Joo! Eihän tällaista tapahdu ikinä, että sinut kotisohvalta melkein haetaan johonkin juttuun mukaan ja tällaista tuskin tulisi enää ikinä vastaan.

Samantien mielenkiinto ja seikkailunhalu sai ylivallan ja siitä ne asiat lähti pyörimään erilaisten haastatteluiden yms kautta. Ja niin sitä päädyttiin kuuluisalle duudsoneiden ranchille.

Kokemus oli mieletön. Olen niin onnellinen, että lähdin mukaan. Pystyin ylittämään itseni ja pääsemään pelkojeni yläpuolelle. Kokemus oli myös rankka, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Oli myös hieno nähdä, miten ohjelman tekeminen tapahtuu. Kameramiesten ja muiden taustajoukkujen työskentely oli sujuvaa ja he tekivät ahkerasti töitä. Kaikki oli järjestetty todella hyvin. Iso kiitos siitä heille.

Kaikki me 12 kilpailijaa voimme kutsua itseämme päälliköiksi, mutta kenestä meistä tuli se oikea, päälliköiden päällikkö?
Sen saatte selville syksyllä💪😉

TV auki 18.9 klo 20 mtv3 kanavalta niin saatte nähdä mitä koimme kilpailussa!

-Ja muistakaa, että aina, kannattaa lähteä mukaan seikkailuun. –

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *