Lintu Maailmalla muuttaa

Hetken hiljaisuudella on syynsä. Olen työskennellyt kovasti uuden projektin parissa. Toivon kuitenkin, että löydät vielä blogiini ja kuulet näistä uutisista. Olen innoissani, sillä pitkän työn tuloksen jälkeen voin julkaista uuden blogin kokonaan omalla alustallaan. Aika hätiköidysti päätin alunperin perustaa tämän blogin Lilyyn, mutta mitä enemmän sitä käytän sitä enemmän se ärsyttää minua. Lily ei palvele minua bloggarina mutta minä palvelen Lilyä ja A-lehtiä bloggarina.

 

Joka kerta, kun klikkaat blogini linkkiä ensimmäisenä sivulle hyppää videomainos tai muu samantapainen ja sinun täytyy klikata “jatka sivustolle”-linkkiä päästäksesi postaukseeni. Jos minulla menee tässä odottelussa hermot niin varmaan menee sinulta ja siltä uudelta potentiaaliselta lukijaltakin. Haluan vain nähdä, kuinka monta ihmistä voin tavoittaa blogillani ja kuinka moni nauttii minun tuotoksistani. Mikä tässä ärsyttää on se kolmas taho mainostamassa siinä välissä ja siten aiheuttamassa harmia blogilleni. Joten näistä syistä blogi muuttaa.

 

 

Uuden blogin myötä haluan järjestää arvonnan, jossa lähetän joululahjan täältä Skotlannista yhdelle uuden uutiskirjeeni tilaajalle. Hop hop nyt uudelle sivulle lukemaan lisää tästä! Blogissa on myös joukko uusia postauksia sinulle luettavaksi. Toivon, että tykkäät uusista sivuistani 🙂

 

Blogi muuttaa.png

 

Peace out! Tavataan taas uudessa blogissa 🙂

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *