Kuka on Lintu Maailmalla

Lintu Maailmalla alkoi vuonna 2013 kun päätin muuttaa Skotlantiin ja dokumentoida kokemuksiani Tumblr blogiin kuvien muodossa. Matka on ollut pitkä ja nyt olen päättänyt alkaa kunnolla kirjoittaa millaista se on olla nuori aikuinen, vastavalmistunut, minimipalkalla ja kaukaa kotona. 

 

Toivon että nautit tekstistäni ja jatkat lukemista myös tulevaisuudessa.

 

Kuka on Lintu Maailmalla?

 

Ensimmäinen blogipostaus on aina jotenkin linkitetty kuka se kirjoittaja ruudun toisella puolella on. Kukaan ei sitä kirjoitusta oikeastaan lue, koska paras postaus on tuhansien valovuosien päässä, mutta ei sen anneta häiritä tätä luonnollista järjestelmää.

Olen Linda, 24-vuotias, ulkomaan suomalainen, vastavalmistunut nimikkeellä Bachelor of Arts with Honours, runoilija, asunut Skotlannissa viimeiset 5-vuotta, parisuhteessa vuotta nuoremman naisen kanssa, ikuinen laihduttaja ja salihirmu.

Siinä minut pähkinän kuoressa. Jos vielä tiivistetään pienempään ja kysytään mitkä ovat kolme kiinnostavaa asiaa minussa…Ei siitä ole helppo täsmentää.

 

Miksi kirjoittaa Lintu Maailmalla – blogia?

 

Blogi on ilmaisumuoto, osa elämän pitkää oppimista ja ihan vain päänselvitystä varten. Toivoisin voivani olla avuksi muille vastavalmistuneille, jotka tuskailevat elämäänsä niin kuin minä. Ehkä jopa voin demonstroida miten asiat voivat olla huonomminkin.

 

Olen kiinnostunut niin digitaalisen markkinoinin kuin myös henkilöstöjohtamisen aloista ja blogin kirjoittaminen voi toivottavasti opettaa minulle paljon.

 

Mistä kirjoitat?

 

Teemat blogissa voivat liittyä niin työelämään ja uraan, ravitsemukseen ja fitnessiin tai ihan vain elämän oivalluksiin ja tunteisiin. Olen myös avoin keskustelemaan kulttuuri eroista Skotlannin ja Suomen välillä. 

 

Luultavasti se oma reitti bloggaukseen vielä urkenee kun tämä kulkee eteenpäin. 

 

IMG_1704.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *