Outlet hankintoja

Eivät ne tuolit sitten kauaa antaneet itseään odottaa. Siellähän ne Maskussa olivat ja ensi-istumalla tuli tunne, että tässä se nyt on.

mira-valkoinen-nahka-72-2000.jpg

(Kuva: masku.com)

Tuoli on sama tammituoli kuin kuvassa, mutta mustalla nahalla. Ovh. 189€, mutta nyt outlet myynnissä 90€/kpl. Ainoa miinus näissä on se, että jalat olisivat saaneet olla tummemmat. Aion kuitenkin tämän seikan sietää mukisematta. Aika jykevän kokoinen tuoli on, mutta uskon sen sopivan hyvin tulevaan ruokapöytäämme. Viikon verran joutuu odottelemaan, että ne toimitetaan keskusvarastolta Maskuun. Nyt on sitten tuolit, jotka on hankittu täysin perstuntumalla.:D

Löytyi sieltä Maskusta muutakin. Olimme jo osittain päättäneet hankkia vitriinin Ikeasta, se kun vaikutti olevan ainoa paikka josta sellaisen saisi kohtuuhintaan. Sitten tuoleista neuvotellessamme osui silmiini tämä:

phpthumb_generated_thumbnailjpg.jpg

(Kuva: finnlandia.fi)

Outlet-myynnissä tämäkin, hinta 200€. En tiedä Maskun normaalihintaa, mutta internet kertoi Finnlandia kalustemaailman myyvän tätä samaa vitriiniä hintaan 659€. Tervetuloa siis meille, vitriini! 

Budjettimme huokaa helpotuksesta näiden hankintojen seurauksena. 

koti sisustus
Kommentit (1)
  1. Heippa, huomasin että sinulla on noita maskun Mira tuoleja… Kokeilen nyt ihan kepillä jäätä, mutta et olisi haluamassa eroon niistä? Tuolit ovat jo poistuneet valikoimasta ja haluaisin ostaa isomman pöydän ja lisää tuoleja. On kurjaa kun en tajunnut silloin heti ostaa isompaa määrää tuoleja :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *