Löydynkö tänä vuonna?

Hei, kiva kun eksyit lukemaan blogini ensipostausta. Tässä kerron hieman itsestäni ja blogista.

 

Olen 30-vuotias nainen, joka on parin viime vuoden ajan opetellut tutustumaan itseensä uudelleen. Olen kahden vuoden ajan yrittänyt aloittaa rakasta harrastustani, kirjoittamista, mutten ole kokenut olevani siihen vielä valmis. Joulukuussa 2018 kirjoituskärpäinen kuitenkin puraisi minua toden teolla, kun yhtäkkiä ymmärsin, miten tärkeää kirjoittaminen minulle on. Päästäkseni tähän pisteeseen, siis kirjoittamiseen, opettelin ensin tunnistamaan tunteitani ja ajatuksiani. Opettelin puhumaan niistä ja maalaamaan ne. Nyt on aika kirjoittaa niistä.

 

Aiemmat blogini ovat keskittyneet yhteen aihepiiriin, sillä olen kokenut kiinnostuksenkohteideni runsauden olevan enemmän heikkous kuin vahvuus. Tässä blogissani aion kuitenkin  hylätä yhteen aihepiiriin keskittyvän  pohdinnan ja vapaasti kirjoittaa asioista, mitkä milloinkin mieleni päällä sattuvat olemaan.  Tämän lisäksi keskityn omaan osaamiseeni, eli kirjoittamiseen ja valokuvaamiseen. Blogi toimii myös eräänlaisena välineenäni työnhaussa, sillä haluan konkreettista ja asiallista näyttöä osaamisestani. Blogia lukiessasi tulet siis törmäämään ”lifestylen” jokaiseen ulottuvuuteenn, aina oman identiteetin pohdinnasta matkailuun, perhe-elämästä työttömyyteen ja työnhakuun sekä maalla asumisen kirouksesta kauneudenhoitoon.

 

Haluan tuoda esiin asioita, jotka ovat itselleni tärkeitä ja joista minulla on sanottavaa. Lisäksi toivon, että asiat herättävät mielenkiintoa sekä tietenkin keskustelua teissä Lukijoissa.

 

Tervetuloa matkalle mukaan

 

IMG_0327.jpeg

 

Terveisin Lisa

suhteet oma-elama mieli syvallista
Kommentit (2)
  1. Jee ihana saada uusia blogeja tänne Lilyyn! Onnea bloggaamiseen! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *