Helou! :)

Terpparallaa! Päätin aloittaa blogin, taas. Pisimmillään oon kyllä pitänyt jopa parin vuoden ajan blogia, mutta aina ne viritelmät on syystä tai toisesta lopahtaneet. Tämä on nyt ensimmäinen suomenkielinen blogi, ja erityinen ehkä myös siinä mielessä, että vaikka en aio tätä mainostaa niin tuskin tulen sitä salailemaankaan. Yleensä olen siis pelännyt että tutut eksyvät blogiini – sehän olisi järkyttävää! Heh. 😉 Saa nyt nähdä kuinka kauan tämä innostus jatkuu ja onko mulla ylipäätään mitään blogattavaa.

Eilen kävin Vesnan kanssa parilla kirppiksellä ja kahvilla ennen Ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskisoja, joihin oli siis myös aikomus mennä, mutta se ei yhtään houkutellutkaan kun ilma oli niin kökkö, ja todettiin että koti-ilta vie molemmilla voiton. Mulla on vähän flunssakin yrittämässä, mutta yllättäen ei ole kuitenkaan vielä iskenyt päälle.

Kirppikseltä ostan useimmiten vaatteita tai kenkiä, mutta tällä kertaa löysin vaikka ja mitä muuta. Secondhand storessa oli jollain iso laari vinyylialbumeja, joista bongasin David Bowien Diamond Dogs -levyn, joka on yksi mun ehdottomista suosikkilevyistä. Vielä joku aika sitten ajattelin, etten viitsi ruveta älppäreitä keräilemään kun CD-kokoelmakin on vajavainen, mutta kun sitten ostin ensimmäisen oman LP-levyn niin yhtäkkiä tajusinkin (vasta!) kuinka hienoja ne on. En nyt aio mitään kokoelmaa aloittaa, mutta jos satun löytämään jotain kivaa tuossa muodossa niin miksi ei, nyt kun on soitinkin käytössä.

David Bowie Diamond Dogs

Levyn lisäksi löysin H&M:n kultaisen clutch-tyylisen laukun, Vogue-kirjan ja YSL:n kynsilakan. Kirjassa kerrotaan lehden (ja muodin?) historiasta, mitä käsitystä nyt selailemalla sain. Ja tietysti mukana on paljon muotikuvia. En tosiaan ole mikään Voguen vakilukija, olenkohan koskaan edes ostanut sitä? Mutta musta kirja oli hieno ja kiinnostavan oloinen. 🙂 Kynsilakka on ilmeisesti joku näytekappale tai muu vastaava, koska pohjassa lukee ettei sitä ole tarkoitettu myyntiin. Väri on sellainen hieman kimaltava rusehtavan ja luumun sekoitus, ihan kiva syksyinen väri. (Ja okei, pullokin on hieno… :D)

Tänään olisi tarkotus käydä kaupungilla vielä vähän shoppailemassa, nimittäin aloitan italian opiskelun maanantaina ja täytyy ostaa kirjat. I’m so excited! 😀 Oon siis käynyt jonkun kurssin vuosia sitten, mutta siihen se sitten jäi eikä oma motivaatio ehkä silloin ollut tarpeeksi korkealla. Nyt on alkanut tuntua harmillisemmalta se, etten oikeastaan pysty kommunikoimaan Alession sukulaisten kanssa, tai juttu jää hyvin pinnalliseksi. Olen tavannut useampia sukulaisia muutamia kertoja ja juttua olisi varmasti riittänyt, mutta yhteistä kieltä ei ole ollut, ja siitä johtuen en oikeastaan tunne heitä yhtään. 😀 Mikä on kyllä sääli. Sitä paitsi italia on kaunis kieli, ja jos meille joskus tulee lapsia Alession kanssa niin Alessio puhuu niille italiaa, jota luulen että munkin olisi hyvä ymmärtää, ettei äippää viilata linssiin! 😉 😉 No joo, vähän menin asioiden edelle. 😀 Mutta anyways, kaupungilla kuulostaa myös olevan jotain tanssi-/sirkusesityksiä, jos oikein oon käsittänyt. Illemmalla vielä treffit Saran kanssa.

Ajatuksia tulevia postauksia varten: kesän reissusta juttua ja kuvia ja vaatekaapin raivaus ennen ja jälkeen -kuvineen (apua :D). Jotain musiikkijuttuja haluan myös tehdä. Oikeastaan inspiraation määrällä ei nyt ole rajaa, mutta katsotaan nyt kuinka pitkälle se kantaa. 🙂 (On myös tarkoitus ottaa ja postata enemmän kuvia, mutta en nyt ole kerinnyt/jaksanut alkaa noita ostoksia kuvailemaan. Mulla ei oikein ole täällä kotona sellaista hyvää paikkaa ja valoa kuvien ottamiseen. Täytyy keksiä jotain!)

Kommentit (2)
 1. The Red Rose
  24.4.2020, 09:51

  Football price falling table, Football price today, Latest football odds, Football rating

  Football price falling table or (today’s ball price) is a football table with updated football odds or football ratings. Flow up – flow down all the time based on football situations before the match – finish the match By updating the latest ball price Price flow up-down That will help assess the ball price Or call for short live football prices by ball price table Will update the flow price every minute, can watch football scores Every match in every league around the world That has been popular throughout the world The advantage of our ball flow price system is the most modern ball flow price table. Add the color to make the ball price easy to understand. Update. Change the ball price table. Ball price can be viewed below the table.

  Read more
  https://kin-tem.com/%e0%b8%a3%e0%b8%b2%e0%b8%84%e0%b8%b2%e0%b8%9a%e0%b8%ad%e0%b8%a5%e0%b9%84%e0%b8%ab%e0%b8%a5/

 2. The Red Rose
  12.4.2020, 10:26

  Including football tips, football views, football analysis
  Football analysis updates from a lot of knowledgeable people who come to provide information about football, footballers should know before football matches. With statistics being contagious for up to 20 days Organize football views in every league, every pair, including Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Kali Ligue, World Cup, and many other leagues. In addition, these experts have much knowledge and experience. Come to analyze the football for us to read and watch like having to sing for some, for those who like Football team specific analysis on the website is full. You have to choose. Whether it is Liverpool, Man U, Man City, many other teams Anyone who likes to analyze football, read games, can follow us today. Update the ball, football perspective, football strategy, advance every day Before the match

  https://kin-tem.com/%e0%b8%97%e0%b8%b5%e0%b9%80%e0%b8%94%e0%b9%87%e0%b8%94-%e0%b8%a7%e0%b8%b4%e0%b9%80%e0%b8%84%e0%b8%a3%e0%b8%b2%e0%b8%b0%e0%b8%ab%e0%b9%8c%e0%b8%9a%e0%b8%ad%e0%b8%a5/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *