Kääks

Mulla on loppuviikko vapaa. Sanna tulee huomenna viikonlopuksi Ouluun mikä tarkoittaa sitä että meillä on täällä taas viime hetken paniikkisiivousprojekti meneillään. 😀 Alessio on koulussa ja mun pitäisi saada nyt jotain täällä aikaiseksi, en vaan vielä oikein oo päässyt alkuun vaikka hereillä oonkin ollut jo muutaman tunnin. Tänään on myös jumppa myöhemmin niin siksikin nyt täytyy kyllä laittaa töppöstä toisen eteen…

Italian tunti meni hienosti, tosin todella nopeasti. Tajusin että tämä tulee olemaan hyvin pitkäjänteinen homma joka vaatii multa kärsivällisyyttä – käytiin nimittäin kirjan ensimmäinen (*lyhyt*) kappale läpi ja opettaja sanoi että joulun tienoilla ollaan varmaan menossa kappaleessa kolme. 😀 Täytyy ottaa tästä hitaudesta hyöty irti ja tosissaan opiskella ne opitut jutut hyvin.

Eilen meillä oli kahvilakerhon miitinki Tubassa ja porukkaan liittyi kaksi uutta tyttöä. Mukavaa oli taas kerran ja kiva että uusiakin tulee. Kahvilakerho lähti siis vähän jähmeästi liikkeelle kun se aikoinaan perustettiin: ryhmään liittyi kyllä ihmisiä mutta minkään näköistä tapaamista ei saatu aikaiseksi kun kukaan ei uskaltanut/viitsinyt/halunnut/ehtinyt (?) kommentoida tai ehdottaa tapaamista. Itse huhuilin siellä pariin otteeseen, kunnes en enää kehdannut. 😀 Kerran kävin kahvilla kahdestaan yhden naisen kanssa, mutta häntä en ole tuon kerran jälkeen nähnyt, vaikka meillä oli kyllä tosi mukavaa silloin. Sitten menikin aikaa ihan reilusti, ja ryhmään liittyi taas pikkuhiljaa enemmän ihmisiä. Vieläkään ei mitään kunnon tapaamista tai edes keskustelua syntynyt, mutta tapasin kahvilla taas yhden tytön, ja suhteellisen pian mukaan saatiin pari muutakin. Sen jälkeen kokoonpano on hieman muuttunut, mutta pysynyt neljän hengen suuruisena, kunnes nyt viimein ryhmässä on ollut vähän keskustelua ja eloa. Edelleen siellä on valtaosa porukasta täysin tuntematonta sakkia jotka eivät kommentoi, mutta eivät myöskään ole ryhmästä omatoimisesti lähteneet, mutta uusia on tullut jonkun verran, ja yksi ”vanhakin” on aktivoitunut.

Muistan kun mietin, pitäisikö vain lähteä ryhmästä, kun ei siellä tapahtunut yhtään mitään pitkiin aikoihin. Pysyin kuitenkin ryhmässä, koska pelkäsin, että kun lähden niin kohta siellä porukka sopiikin jo vauhdilla tapaamisia. Juuri niinhän siinä olisi käynytkin, vaikka vauhdikkuudesta voidaankin keskustella… Ideana tämmöinen kahvilakerho on aivan huippu, ja suosittelen sitä kyllä aivan kaikille jotka vaan uusiin ihmisiin haluavat tutustua. Kuulostaahan se jännittävältä mennä tapaamaan ventovierasta ihmistä/ihmisiä ensimmäistä kertaa, mutta sitäkin antoisampaa se on. Kun joskus vähän työntää itseään mukavuusalueen ulkopuolelle niin hyviä juttuja saattaa tapahtua. 🙂 (Mikä valtava klisee. Mutta totta se on!) Musta on ollut todella kivaa tutustua ihan uusiin ihmisiin tätä kautta, ja monien kanssa on tullut heti fiilis että on saanut uuden kaverin. Eli – jos tätä kukaan lukee – rohkeasti vaan ihmisiä tapaamaan jos yhtään kiinnostaa!

Huh, näin sitä aikaa tuhlataan ja tärkeämpiä tehtäviä vältellään. Nyt ei kyllä taida olla enää mitään tekosyytä jonka varjolla voisin viivytellä siivouksen ja järjestelyn aloittamista. (Ja vaikka sellaisen keksisinkin niin itsellenihän vain hallaa tekisin.) Eli jotain musiikkia soimaan ja tuumasta toimeen!

Kommentit (4)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *