THE WBFF – spektaakkelimainen show Las Vegasissa!

image.jpg

Viime viikonloppuna käytiin WBFF maailmanmestaruuskisat Las Vegasissa ja tällä kertaa osallistuin kisoihin töllöttämällä kotisohvalta. Sadat amatööri ja pro kilpailijat olivat valmistautuneet koitokseen ja joka sarjassa oli hyvin useita osanottajia joten voittajat saavat olla ylpeitä menestyksestään. 

Yllä olevassa kuvassa pro bikini kilpailijoita. Mikä on sitten ero esimerkiksi IFBB bikiniin?  Wbff bikini look on hiukan pehmeämpi ja poseeratessa lihaksistoa ei jännitetä vaan look halutaan pitää pehmeän naisellisena ja ikään kuin poseeraisit lehden kuvauksissa. Eli haetaan enemmän sitä bikini mallin lookkia eikä super kireetä/kuivaa olemusta. Myös rusketus halutaan pitää luonnollisen värisenä, joten liitto vaatii että kaikki käyttävät rusketuspalvelua jonka voit varata etukäteen ja suoritetaan kisahotellissa. Itse koin sen erittäin käteväksi. Tarjolla oli myös meikki sekä kampaus palvelu. Otin koko paketin ja koko aamu oli super stressitön. Kisapäivänä heti herättyäni käppäilin pyjamassa ensin rusketuksen loppusilaukseen, siitä meikkiin ja lopuksi tukan laittoon. Sain vain rentoutua ja keskittyä joten koko kisapäivä sujuikin stressittä.

 

Itse pidän molemmista liitoista niin Wbff kuin Ifbb:stä. Tyyli on eri, wbff:ssä rakastan sitä että kisa on oikea show ja pitkän valmistautumisen jälkeen todella lavalla nauttii olostaan. Se on jotenkin taianomainen show. Ja vaikkei menestyisikään, on uskomaton kokemus taattu ja kisasta poistuu hymysuin. Kaikki ovat myös ystävällisiä toisilleen ja kaikki tsemppaavat toisiaan. Paul ja Allison ovat ihania ihmisiä ja ovat tehneet valtavan työn ja työn jälki näkyy. Liitto on kasvanut vuosien varrella huimasti ja showt ovat vuosi vuodelta upeampia. Ifbb bikini on myös mielenkiintoista seurattavaa. Lookki on mielestäni Euroopassa menossa erittäin kireään suuntaan, ja itse pidän enemmän USA:n pehmeämmästä ja terveemmästä ulkonäöstä. Mutta upeaa työtä tytöt tehneet kun ovat saavuttaneet niin huippu kunnon.

 

sitten kuvasarjaa joka sarjasta. Pahoittelen kuvien laatua, nappasin vain koneen ruudulta katsellessani showta.

image.jpg

Vasemmalla kuvan kaunis Amanda Saccommano, tämän vuoden Bikini pro voittaja ansaitsi 30000$ USN sopimuksen.

 

image.jpg

Bikini kilpailijoita

 

image.jpg

Amanda Saccommano 

 

 

image.jpg

Pro Fitness Model, keskellä kolmatta kertaa potin vienyt Andreia Brazier

 

image.jpg

Pro fitness Model- Andreia vasemmalla ja oikealla Gal Ferreira Yates, joka kisasi ennen Ifbb:ssa figuressa

 

image.jpg

Pro figure voittaja sekä top 3

 

image.jpg

Male pro fitness model voittaja- Shaun Stafford , ystävämme kuittasi potin jo toistamiseen

 

image.jpg

Male pro fitness model 2. ja 3.sija

image.jpg

Muscle model pro

 

image.jpg

Muscle model pro

 

image.jpg

Pro bodybuilding

 

image.jpg

Tuomaristoa, keskellä ihana Allisson Dillet

 

Kyllä oli upea kisa ja oli ihana seurata näin kotisohvalta, mutta kyllä se kisakuume taas iski joten Keep Calm I will be back!

😀

 

xx M 

Kommentit (1)
  1. Hei!

    Osaisitko kertoa miten kannattaisi edetä jos tahtoisi kilpailla wbff liitossa? Onko Suomessa joku valmentaja joka tuntee liiton ja osaa auttaa esiintymisissä ym?
    Googlettamalla en löytänyt mitään 🙁 Tai sit en vaan osaa googlettaa oikein 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *