Ajatuksen voimalla

Ihanaa, vihdoin ja viimein olen saanut ajatukseni kasaan ja päässyt aloittamaa tämän blogini. En tiedä onko tämä oikea paikka, mutta haluan kokeilla. Olen pitkään haaveillut blogin pitämisestä, mutta en ole löytänyt todellista motivaatioa enkä myöskään aikaa blogille, mutta todellinen syy on lukijoiden puute, mutta toivon, että nyt on asiat toisin.

Aluksi haluan pitää aivan pienen esittelyn itsestäni. Olen siis heinäkuun lopulla 19-vuotta täyttävä nuori nainen ja nyt keväällä valmistun vaatetusalan artesaaniksi sekä ylioppilaaksi eli olen suorittanut kaksoistutkintoa. Vaatteet ovat tottakai erittäi tärkeä osa minua, mutta päivä päivältä minusta tuntuu, että elämääni tulee myös jotain mikä on vielä tärkeämpää. Koko lapsuuteni olen kamppaillut painoni kanssa. Olen joutunut käymään paino seurannassa, jonka näin jälkeen päin olen vasta tajunnut. Tiedostin ylipainoisuuteni ja tiedostan sen yhä, mutta en osannut ajatella sitä niin, miten sen nyt olen ajatellut.

Olen monta kertaa kahden vuoden aikana päättänyt, että nyt aloitan terveellisemmän elämän, mutta aina se on yritykseksi jäänyt. Siitä mistä kuitenkin olen nyt ylpeä, on se, että nyt olen löytänyt hommaan motivaation. Kiinnitän itseeni paljon huomiota, tiedän ettei minusta koskaan tule missiä, mutta tarvitseeko? Tykkään katsoa hyvin treenattuja henkilöitä ja seurata heidän treenejään, mutta heidän vartaloa en tavoittele. Ainut asia mikä minulle merkitsee, on se miten voin. Se mitä vaaka näyttää, ei kerro todellisuudessa yhtään mitään, vaaka ei kerro minulle kuinka onnellinen olen eikä myöskään sitä, milloin olen sopivan painoinen.

Kaikkein eniten toivon, että saan elää onnellisena ja terveenä. En voi kuitenkaan sanoa ettenkö haluaisi vartalooni mitään muutosta, totta kai haluan, mutta se ei ole se pääasia. Toivon, että tämän loppuelämäni kestävän liikuntaharrastuksen myötä saan itselleni kiinteämmän vartalon ja tottakai sen tunteen, että voi olla 100% tyytyväinen itseeni. En tiedä olenko vielä valmis ruokavalion muutoksiin, mutta liikuntaan niin ulkona, sisällä ja sallilla olen enemmän kuin valmis.

Aloitin tämän blogin, koska tiedän, että en ole ainut asian kanssa oleva, haluan rohkaista niitä jotka ovat samassa tilanteessa, sen takia aion seuraavassa postauksessa laittaa kuva vartalostani tänne. En laita sitä kiusatakseni teitä vaan lähinnä itseni takia. Haluan haastaa itseni ja katsoa miten maailma ja minä muutumme puolenvuoden, vuoden jn. aikana.

Ihania kevät päivä kaikille!

<3 Tiia

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *