Ladataan...

Viime aikoina olen:

- Katsonut paljon vlogeja. Ne ovat mielestäni hykerryttävän jännittävä kurkistus ihmisten ajatusmaailmoihin ja elämiin. Tässä kaksi tämän hetkistä suosikkiani: The Garthered Nest ja Cat Peterson.

- Aistinut kevään. Tuoksuvat kukat puissa, aavistuksen lämpimämpi vastatuuli juoksulenkillä, kahvin juominen parvekkeella. Kevään merkkejä, ihan varmasti.

- Pitänyt kiinni kahdesta kahvista päivässä. Huomasin jo muutaman kerran kuinka yhden kahvin päivinä tuntui kuinka ajatukset eivät olisi lainkaan kulkeneet ja tästä riitti hupia itse kullekin.

- Herännyt silloin kun huvittaa. Aloitan ensi viikolla uudessa työssä ja olen syyllisyyttä tuntematta nauttinut herätyskellottomista aamuista ja heräämisestä auringon valoon.

- Inspiroitunut elokuvista. Eilen katsoin vihdoin ja viimein huikean The Danish Girl. Eddie Redmayne oli jo valmiiksi suosikkinäyttelijöideni kärjessä, mutta viimeistään tällä roolillaan hän ehdottomasti ansaitsi kärkipaikan. Koko tarina ja tunnelma olivat niin vangitsevia, että melkein unohdin hengittää elokuvan aikana.

- Innostunut myös tulevista elokuvista. Odotan Wes Andersonin uusinta kuin kuuta nousevaa, samoin vasta marraskuussa elokuvateattereihin saapuvaa Fantastic Beasts-elokuvan jatko-osaa Crimes of Grindelwald (hurraa Eddie Redmayne jälleen!)

Ladataan...

Ladataan...

Rakastan niitä aamuja kun herään aurinkoon.

Elän valon voimasta, rakastan kultaista ja kirkasta aamuaurinkoa ja lähes yhtä paljon ellen enemmän kesäiltojen ilta-aurinkoa puiden latvojen välissä ja varjoina asfaltilla.

Rakastan niitä muistoja, jotka pidän sydämessä ikuisesti ja jotka eivät koskaan tahraannu. Niissä muistoissa ovat hetket ihmisten kanssa jotka eivät enää ole elämässäni, mutta jotka joskus olivat hyvin tärkeitä. Niissä muistoissa on oma soundtrack, oma tunnelma ja tunne. Ne ovat minun omiani, enkä koskaan halua unohtaa niitä.

Elän musiikin voimasta, tunnen sen iholla ja jokaisessa solussa. Joskus musiikki luo mieleeni musiikkivideoita, omasta mielikuvituksestani ja unelmistani. Tällä hetkellä parasta on Above & Beyond ja tämä albumi.

Rakastan ensimmäistä kahvikuppia aamuisin, kun tunnen kuinka lämmin kahvi saa mielen heräämään ja ajatukset alkavat juosta nopeammin. Höyryävä kahvikuppi käsissäni kaikki on hetken täydellistä, enkä kaipaa mitään muuta.

Elän aistielämyksistä, oli se sitten kahvin tuoma energia, musiikin tuomat kylmät väreet iholla tai jokin kaunis asia. Katson kauniita asioita mielelläni pitkäänkin, pysähdyn ihastelemaan kaunista ikkunaa tai ostan postikortin tai kirjan jo ihan kauniin kuvan takia.

.....

Hei taas pitkästä aikaa. Kevät herätti kirjoitusinnon, joten olen täällä taas.

 

 

Ladataan...