Eteenpäin

Jee! Tällä viikolla sain vihdoin starttirahapäätöksen, ja mikä tärkeintä SE ON MYÖNTEINEN <3 Ihanaa. Kyllä vaan tätä tyttöä hymyilyttää!

Saan asiat taas rullaamaan eteenpäin. Ja niin mulla on enää vanhassa työpaikassani 8 työpäivää, hui! Ja hyvällä tuurilla saadaan jo ensi viikolla avaimet meidän liiketilaan!  Kuinka ikinä malta odottaa!

Oon samalla tästä kaikesta niin innoissani ja niin puhki. Uskokaa tai älkää mutta yrityksen perustaminen ei ole ihan mikään helpoin eikä yksinkertasin homma. Sitälappujen ja lippujen määrää. Ja ennen kaikkea aikaa se vie todella paljon. Itselläni raskinta hommassa on ehkä ollut se, että olen yrittänyt hoitaa nykyisen työtehtäväni kunniakkaasti läpi ja samalla pitäisi koko ajan olla hereillä yritysjutuissani. Välillä on tuntunut siltä että en vaan enää kykene muistamaan/ hoitamaan asioita enempää. HUH! Mutta asiat on järjestynyt tosi hyvin ja täytyy vaan uskoa itseensä ja antaa itselle myös niitä lepopäiviä! Ja tänään on juuri sellainen päivä <3 Hyvää ruokaa, seuraa ja pötköttelyä, siitä on mun iltani tänään tehty!

 

Ihanaa perjantaita everyone <3 Puss.

meme.jpg

live life & love

suhteet oma-elama mieli tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *