Aika rientää.

Edellisestä postauksesta on ”hieman” aikaa! Ja syy: edellinen vanha mummeli-kone ei oikein jaksanut innostua siitä ajatuksesta että tekisin sillä mitään. Ja yritin useampaan kertaan kyllä päivittää ja laittaa uutta postausta puhelimen ja tabletin kautta, mutta ei.

Mitä tässä on tapahtunut kaikkea, noh..

Touko-kesäkuussa oltiin lomailemassa iiihanassa Vietnamissa ja matkalla oltiin 3,5 vkoa. Nähtiin siis Phan Thiet/Mui ne sekä Ho Chi Minh. Ihana paikka, pakko päästä uudestaan.

vietnamin meri.jpg

Yllä oleva Etelä Kiinan meri <3

Ja mitä muuta mielenkiintoista, noh..

Kesäkuun lopulla tuli mahdollisuus lähteä kahvilayrittäjäksi. Lähdin ja tein kaiken tarvittavan työn kahdeksassa päivässä, tasosta ei mitään siihen pisteeseen että sain Café Sulon auki klo 10.30 ensimmäisenä päivänä. Tietysti olen samalla käynyt ihan normaalisti töissä ja aamuisin pitänyt kahvilaa auki. Ehkä ensi kesänä voisi olla jo oikeiden työntekijöiden haku paikallaan.. 😉

Cafesulo.jpg

Tulevana sunnuntaina 20.8.2017 on siis Ravintolapäivä josta tämäkin pieni kahvila on saanut oikeasti alkunsa (nimellä KellariKahvila) ajattelin vähän sitten juhlistaa sitä tekemällä pientä spesiaalia, brunssilautasta, Facebookista siis tykkäämään Café Sulo -sivusta.s

 

Mitäpä vielä. Kouluun olin aikeissa mennä ja pääsinkin radio- ja tv-journalismin linjalle, mutta liian suuria mutkia siinä tuli vastaan että sen jouduin sivuuttamaan, nyyh.. No ehkä ensi vuonna on sitten sen aika.

Nyt todella yritän ja parhaani mukaan kirjoittelen useammin kuin kerran neljään kuukauteen kun alla on uusi tuliterä Acer, jihuu!

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *