#8 GOPENG & IPOH

Sijainti: Gopeng 4° 28.0 N, 101° 10.0 E

Lähdettiin torstaina bussilla kohti Ipohia, jota on kuvailtu Malesian hipsteri-kaupungiksi ja rauhallisemmaksi versioksi George Townista. Meidän maailman söpöin majapaikka sijaitsi Gopengissä, joka on 20 kilometrin päästä Ipohista. Gopeng on enemmän luonnonläheinen, mutta Grabilla pääsi Ipohiin parilla eurolla, joten sijainti ei haitannut ollenkaan. Guesthouseen kuului aamiainen, wifi ja kitara, joten mitäpä muuta voisikaan majapaikalta toivoa?

Seikkailtiin Ipohissa, jossa ei ollut turisteja missään. Saatiin nauttia katutaiteesta rauhassa ja yksi ehdottomasti parhaista puolista Ipohissa olikin juuri kaikki muraalit, jotka tulivat vastaan talojen seinillä. Ruoka oli myös erinomaista ja täällä ilmeisesti syntyi myös rakkaus Intialaiseen keittiöön. Käytiin paikallisten suosimassa Intialaisessa katukeittiössä ja ruoka oli niin hyvää, että sen jälkeen ollaan vaan googlailtu uusia Intialaisia ravintoloita läheltä meidän kotia (löydettiin jo yksi erittäin hyvä vaihtoehto).

Gopengissä nautittiin erittäin paljon luonnosta ja käytiin valtavassa luolastossa, teeplantaasilla ja vesiputouksilla. Oli ihanaa liikkua luonnossa ja ehdottomasti yksi matkan kohokohdista oli matka vesiputouksille kuorma-auton lavalla metsässä tiellä, jossa pystyi ajamaan vain yksi auto kerrallaan!

Lisäksi otettiin myös vain rennosti, Anniek ja Maxime soittivat kitaraa ja jammailtiin aamuisin ja iltaisin, sekä pidettiin leffailtoja, eli ihan vaan oltiin, joka oli myös erittäin jees! Sunnuntaina palattiin Penangiin ja nyt taas pari päivää koulua ja viikonlopuksi olisi tarkoitus luultavimmin lähteä Perhentian-saarille katsastamaan uusia rantoja. Buddiet myös järjestävät matkan Kuala Lumpuriin ja sen läheisyyteen viikon päästä, joten reissukalenteri näyttää oikein hyvältä!

//Tuovi

 

 

  

Huippu reissuporukka: Maxime, Charlotte ja Anniek

Kommentit (1)
  1. Your topic is very great and useful for us…thank you
    http://fnafgame.net

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *