Arvostelussa Elixia Kamppi

Arvostelu 4/15 Elixia Kamppi

 

Sunnuntai 5.7

 

20kg.jpg

Tunti: 9½ — Kettlebell. Kahvakuulaaminen on ollut trendikästä ja varmaan myös out jo muutamia vuosia, mutta minulle tämä oli ensimmäinen kerta oikealla kahvakuulatunnilla. Valitsin 12kg:n ja 16kg:n kuulat työvälineikseni. Ryhmäliikuntatunti oli pituudeltaan napakat 30minuuttia, joten ajattelin, että tuo 16kg:n kuula saisi olla hyppysissäni suurimman osan ajasta. Voiman lisääminen on oma kehityskohteeni, kestävyyttä vaativat jutut kun tuntuvat vaivattomilta. 20kg:n kuula jää vielä odottamaan seuraavaan kertaa. Puolituntinen menee nopeasti, joten ei kannata säästellä yhtään alussakaan voimia. Pidin tunnista paljon, tätä haluan lisää ja pian! Selässä ja yläkropassa tuntuu erityisesti näin vuorokausi kuulaamisen jälkeen. Tehokas ja koko kroppaa kuormittava lihaskuntotreeni siis kyseessä!

Ohjaaja: 9½ — Linda vaikutti olevan kovin zen. Hän oli läsnä ja otti takuulla ystävällisen katsekontaktin jokaiseen kuntoilijaan hymyilevillä silmillään. Ensikertalaisen oli helppo mallintaa hänen liikkeensä omikseen. Kahvakuula pysyi hänen ohjeillaan hyvin hyppysissä ja selkä suorassa. Kiitos ohjaajalle!

Yleisvaikutelma: 8½ – Elixia Kamppi on uusi ja viimeisen päälle varusteltu violetin ja vihreän värinen kuntokeskus. Sijainti on mitä loistavin, mutta täälläkin citysalin ongelmana on arkkitehtuuri. Tätä ei ole alun perin suunniteltu kuntosaliksi, joten esimerkiksi katto oli mielestäni kummallisen matala. Lisäksi voin kuvitella, että pukuhuoneet ovat ruuhka-aikaan melko ahtaat, toisin kuin nyt kesäsunnuntaina. Mukavat sohvat ryhmäliikuntasalin ulkopuolella 😉

Palvelu: 8½ – Ystävällinen tervehdys mennen tullen vastaanotossa.

Lokero 64: 9 — Lokero 64 oli vapaana käyttööni. Valkea, pyöreäkulmainen lokero.  

kamppi64.jpg

Elixia Kampin keskiarvo: 9

 

TOP 4/15

1.           Pitäjänmäki SATS 9

              Kamppi Elixia        9

2.           Eliel SATS             8½

3.           Sello Elixia             8-

 

Terkuin Miika

P.S. Ensi kerralla arvostelussa Elixia Salmisaari!

hyvinvointi mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *