Älä pukeudu juoksuasuun

Ihana sinkkuelämä ja uusien ihmisten kohtaaminen. Tai sitten vaan sinkkuelämä ja ihmisten kohtaaminen.

Olen kevään aikana käynyt muutamilla treffeillä ja todennut, että deittailu on oikeasti aika raskas laji. Tapaat sinulle täysin vieraan ja tuntemattoman ihmisen, yritätä antaa itsestäsi mahdollisimman hyvän ja samalla oikean kuvan, ja opettelet samalla keskustelukumppanistasi uusia asioita. Kuulostaa kevyeltä ja helpolta, mutta oikeasti se on aika stressaavaa puuhaa. Asetat tiettyjä odotuksia treffejä ja deittiäsi kohtaan ja tiedät, että hän tekee tismalleen samalla tavalla.

Koska tiedän tekeväin tällä hetkellä liikaa töitä, on myös vapaa-aika aina hieman kortilla. Siksi olen siirtynyt suosiolla vain nettideittailuun. Kun viestittelet jonkun tyypin kanssa, opit hieman jo tuntemaan häntä, mutta et kuitenkaan tiedä hänestä muuta kuin faktoja joita hän on kertonut. Toisten kohdalla ne tosin ovat jotain aivan muuta kuin faktoja. Jokainen tietää, että voit kirjoittaa itsestäsi vaikka kuinka hauskasti, olematta todellisuudessa ollenkaan hauska. Tai päinvastoin. Olet oikeasti hauska, mutta et vain osaa ilmaista itseäsi kirjallisesti niin hyvin kuin haluaisit.

 

Kaikesta huolimatta, muista olla rehellinen itsellesi, mutta etenkin sille toiselle osapuolelle. Älä esitä mitään, mitä et todellisuudessa ole. Näin säästät aikaa sekä itseltäsi, että siltä jonka kanssa viestittelet.

 

Sitten kun lopulta sovit treffit sen viestien takan olevan ihmisen kanssa, varaudu pettymyksiin. Vaikka olisit luonut hänestä mielikuvan, voi luomuksesi olla todellisuudessa jotain aivan muuta. Tai sitten voit yllättyä positiivisesti ja huomata, että edessäsi on helmi. Kutenkin totuus on se, että 75% treffeistä osoittautuu ensi hetkistä alkaen virheeksi, 20% treffien jälkeen ajan hukkaamisesksi ja 5% potenttiaalisiksi toisiksi treffeiksi. Huomautan jo tässä vaiheessa, että tämä on siis vain minun havaintoni eikä kata kaikkien sinkkujen kokemuksia, en edes usko että kaikki sitä allekirjoittaisivatkaan.

 

Jokaiset treffit ovat jokatapauksessa aina vaivan arvoiset, sillä opit itsestäsi uusia asioita. Tiedät minkälaisen deitin kanssa et ainakaan lähde seuraavan kerran ulos, tai minkälainen kumppani sinua miellyttää enemmän. Eihän näitäkään voi tietää jos ei kokeile.

 

Tai ollaan nyt kuitenkin rehellisiä, ei kaikki treffit ole vaivan arvoisia. Ne tämän päiväiset olis voineet jäädä käymättä. Ihan vaan vinkkinä; Mies. Älä pukeudu ensitreffeille tekniseen juoksuasuun, jos sinun ei ole tarkoitus lähteä deittisi kanssa juoksemaan.

 

Rakkaudella,

Ninni

suhteet oma-elama rakkaus syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *